Gáspár Győző mamája fellázadt - Zsolti sem forgathat tovább

TV2 forgatás Gáspár Győző Gáspár Zsolt Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerkesztőnővel történt balhézása után, csak Gáspár Győzőtől kívánt megválni a TV2, testvérével, a szintén roppant szórakoztató Zsoltival tovább forogna az Édes Élet. Ha... 

A Bors úgy tudja, hétfőn behívták a Róna utcába a testvéreket. Győző a szerződése felbontását kapta kézhez, Zsoltit viszont marasztalták. A napilap szerint azonban édesanyjuk beleköpött a levesbe, ráparancsolt Zsoltra: ha Győzike megy, ő sem maradhat.

Forrás: RTLKLUB

A fivérek egyelőre nem nyilatkoztak a témában, azaz Győző csupán ennyit: "Számomra egyszer és mindenkorra véget ért az Édes élet című műsor, ezért egyetlen szót sem kívánok mondani"

A TV2 sajtóosztályán elmondták: valóban történt személyes egyeztetés, a jogi procedúra még folyamatban van. "Nyitottak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy Gáspár Zsolt továbbra is szerepeljen az Édes életben. Amennyiben máshogy dönt, azt is elfogadjuk" - jelentette ki a csatorna szóvivője, Koltay Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.