Bárdos András és Máté Kriszta külföldre távozott

RTL Klub -
tengerentúl RTL 2 Bárdos András elhagyás utazás Magyarország Máté Krisztina nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár hosszabb időre külföldre utazott, állítólag Amerikába tartózkodnak, a kérdés már csak az nyaralni mentek vagy hosszabb távra terveznek? 

Bárdosék a tengerentúlra utaztak. A sztárpárt egyelőre nagyobb médiás munka nem köti az országhoz, Krisztának is csak egy műsora fut az RTL II-n. András pedig a Story4 híradójában július 4-e óta nem látható. A házaspár környezete is csak találgatja, mi lehet az eltűnés oka – írja a Blikk.

RTL Klub

Nem ők az egyetlenek!

Ahogy a Life.hu is megírta, Palik László, Marsi Anikó házaspár is külföldön kezdett új életet.

A lap Bárdosékat hiába kereste, a telefonok ki voltak kapcsolva, Hadas Kriszta pedig - aki két évig volt Kriszta műsorának a főszerkesztője, és ezalatt jó barátnők is lettek - meglehetősen titokzatosan fogalmazott.

„Valóban hosszabb ideje Amerikában vannak Krisztáék. Ennél többet azonban nem mondhatok. Az ő dolguk, hogy az utazásukkal kapcsolatban mit kívánnak megosztani a nyilvánossággal" – zárta rövidre Kriszta a válaszát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.