Elhunyt Bajor Imre - 57 éves volt

Forrás: RTLKlub -
agydaganat Bajor Imre halál súlyos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre a kora reggeli órákban egy kórházban halt meg, a színész 57 éves volt.

Ahogy a Life.hu is megírta, hatalmas harcot vívott a súlyos agydaganatban szenvedő Bajor Imre. Bár sokszor úgy tűnt, hogy a színész jobban van és különleges kezelésekben bízott. A sok megpróbáltatás után a Kicsihuszár szerdán reggel feladta a harcot - adta hírül elsőként a BorsOnline.

Forrás: RTLKlub

A Life.hu így búcsúzik az Operettszínház komikusától, a Szomszédok Oli úrjától, a Heti hetes és a rádiókabaré humoristájától. A színész munkásságával kiérdemelte a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjét és tisztikeresztjét, valamint a Karinthy Frigyes-emlékgyűrűt.

Bajor Imre legemlékezetesebb televíziós szerepeit elevenítjük fel, mert biztos, hogy ő is azt szeretné, hogy ezek a képek maradjanak meg róla bennünk.

A színész Oli urat alakította a Szomszédok című kultikus sorozatban. Bajor Imre a meleg fodrász szerepével hamar hírnevet szerzett magának:

Az 1992-es szilveszteri műsorban egy remek egyveleggel búcsúztatta Bajor az óévet:

A színész a Heti Hetesben is brillírozott:

A Pasik című komédia sorozatban Hernádi Judittal és Gálvölgyi Jánossal alkottak remek hármast:

Az Origo.hu így búcsúzik Bajor Imrétől

Oli úr tévétörténetet is írt, ugyanis az övé volt az első magyar, meleg tévés karakter: Bajor megtapasztalta a dolog negatív oldalát is, előfordult, hogy ismeretlenek lebuzizták az utcán. "Édes kicsikémtől kezdve minden voltam" - mesélte. akkor Bajor.

/1408/Bajor20148615911

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.