Több százezret kaszál műsoronként Berki Krisztián

Forrás: SuperTV2 -
TV2 műsorvezető magazinműsor FEM3 százezer Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt Fradi-vezér a FEM3 csatorna délelőtti magazinműsorában debütál ősztől, a Bors információi szerint adásonként 300 ezer fogja ütni a markát.

Műsorvezető lesz Berki Krisztián. Az Édes Élet sztárja a hírek szerint már túl van a próbafelvételeken, hamarosan a TV2 csoporthoz tartozó FEM3 csatornán láthatják a nézők Czippán Anett mellett – írja a Bors. A lap információi szerint Berki 300 ezer forintot fog kapni egy-egy adásért.

Forrás: SuperTV2
Romantikus lányregényt kanyarintott a TV2 Détár Enciék köréhttp://www.life.hu/bulvar/20140801-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-es-parja-csonakazni-ment-de-vizbe-estek.htmlAz összeköltözést tervezgető Détár Enikő-Kiss Péter álompár a TV2 Édes Életében a "giccsromantika" teljes eszköztárát kimerít. A minap a férfi virágot szedett a színésznőnek, most pedig csónakázni vitte. Volt is minden: olasz sláger, vizes csók. Mi azért kicsit émelygünk irigyek vagyunk. TV + BulvárTévéműsorban coming outolt a többszörös olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/bulvar/20140712-bevallotta-meleg-ian-thorpe-tobbszoros-olimpiai-bajnok-uszo.htmlIan Thorpe ausztrál úszó tévéműsorban vallotta be, hogy meleg, pedig korábban folyamatosan tagadta a híreszteléseket.TV + Bulvár--Berki Krisztián a mélybe vetette magáthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-berki-krisztian-az-tv2-edes-elet-sztarja-leugrott-a-harmadik-emeletrol-hogy-kibekitse-pamelat.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata ismét mélypontra jutott, ezért a testépítő extrém erőpróbával szerette volna bizonyítani Pamela iránt érzett szerelmét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.