Iszak Eszti bundában bulizott a hűvös nyári estén

hideg Iszak Eszter Schmuck Andor Fluor Sziget 2014 Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cudar idő, a hideg és a bokáig érő sár ellenére teltházas volt csütörtökön a Sziget, 85 ezren buliztak a hidegben és a sárban. A hírességek sem árasztották el a VIP részt, de páran azért kimerészkedtek, és alaposan beöltözve mulattak a szépnek nem mondható, de jó hangulatú nyári estén.

Szerda este a hőségben izzadva, csütörtökön márpedig fogvacogva buliztak a sztárok. Iszak Eszti úgy gondolta, hogy nem fog fagyoskodni a Szigeten, ahol este csak 15 C fokot mutatott a hőmérő. Elővette téli bundácskáját és alaposan beöltözve vetette be magát a bulizásba. Az egészen biztos, hogy ő nem fázott! A többiek sem lenge öltözékben vágtak neki az estének. Csak Schmuck Andor érkezett ugyanolyan fekete öltönyben, mint előző este, de lehet, hogy ez belülről bélelve volt. Igaz ezt nem árulta el a politikus! "Én nem fázom így sem! Több tucat fekete öltönyt készítettem, ezeket viselem melegben és hidegben is.Jól bírom a hőingadozást" - nevetett Andor.

Tegnap még ilyen lengén buliztak az ismert emberek!

/1408/Szt_r201481424052

Hogy mit húztak magukra ezen a hideg estén a sztárok itt megnézheted!

/1408/Szige201481595249

Varga Edit együtt szigetezett szerelmével, Kóka Jánossalhttp://www.life.hu/bulvar/20140814-varga-edit-egyutt-szigetezett-koka-janos.htmlAz újdonsült pár együtt jelent meg szerda este a Sziget VIP részlegében. Ha két hete nem söpört volna végig a sajtón, a hír, hogy köztévé válófélben lévő híradósa összejött az egykori SZDSZ-es politikussal, Kóka Jánossal, talán észre sem lehetett volna venni, hogy mindketten szigeteznek.TV + BulvárOrigoAradszkytól ellopták a show-t a Szigeten http://www.life.hu/bulvar/20140814-aradszkytol-elloptak-a-show-t-a-szigeten.htmlAradszky László volt az egyetlen „veterán" fellépő, aki az idén meghívást kapott a Szigetre. A legendás énekes úgy tervezte, hogy egyedül áll a Magic Mirror színpadára, arra nem számított, hogy szinte egész koncertje alatt osztoznia kell egy idegennel a világot jelentő deszkákon.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPánik a tömegtől - hazamenekült a Szigetről VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140814-bauko-eva-valosagshow-szereplo-nem-birta-a-tomeget-a-szigeten.htmlBaukó Évának úgy tűnik, túl nagy volt a nyüzsi a Szigeten. Bár jókedvűen érkezett, mire tetőfokára hágott volna a fesztiválozók hangulata, inkább lépett - írta a Blikk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.