A negyedik lesz az igazi? Fehér ruhában ment férjhez Gregor Bernadett

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szarvas Attila színésznő házasság Gregor Bernadett férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett negyedszer is férjhez ment. A színésznő Szarvas Attilával állt az oltár elé. A lakodalmat Bálványoson tartották.

Egy közös darab próbái alkalmával szeretett egymásba Szarvas Attila és Gregor Bernadett. A színésznő augusztus 16-án mondta ki a boldogító igent - lehet, hogy most megtalálta Az Igazit? A pár a szertartást és a lakodalmat egy ötszáz lelket számláló faluban, Bálványoson tartotta. A testőrök napernyővel, zakóval próbálták takarni a párt a fotósok és a kíváncsi falusiak elől. Így is kiderült, hogy a menyasszony fehér, pántos ruhát viselt, a hajába fátyol helyett egy hatalmas virágot tűzött.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A 42 éves színésznőnek ez a negyedik házassága. Első férjéhez fiatalon ment hozzá, tőle egy fia született. Második férje Gát György producer volt, aki épp Görge Nórával élt házasságban, amikor megismerkedtek. Harmadjára Somogyi Istvánnal kötötte össze életét, akitől másik fia született. Házasságuk 2013-ban ért véget kilenc év után.

Így indult a szerelem - Szily Nóra interjúja

"Attilával mindig találkoztunk a színházban, gyakran beszélgettünk, de nagyon visszafogott volt. Láttam, hogy nagyon szép fiú, talán épp ezért gondoltam, hogy biztos fürtökben lógnak rajta a nők, eszembe se jutott, hogy engem választ. Még azt is túlzás lenne mondani, hogy udvarolt nekem. Előadások után kisétáltunk a portáig, valamit kérdezett, udvariasan válaszoltam, megpuszilt vagy megölelt, aztán elváltunk. Vicces volt, hogy a kollégák beszólogattak, hogy na, mi van? Harmadik felvonás? Nyilván a kívülállók megéreztek valamit, de köztünk még semmi nem volt! Aztán felajánlotta, hogy találkozhatnánk valahol máshol és számot cseréltünk. Lementem egy hétre Pécsre, mert ott volt bemutatóm, elkezdtünk SMS-sezni, és beindult valami mágneses vonzás..." - mesélte Gregor Bernadett 2014 áprilisában a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának. A történet folytatását és a teljes interjút ide kattintva olvashatod.

Még több interjút olvasnál Szily Nórától? Sztárszerzőnk beszélgetéseit itt találod összegyűjtve.
Álomesküvő titokban? Gregor Bernadett negyedszer is férjhez megyhttp://www.life.hu/bulvar/20140812-gregor-bernadett-szineszno-es-szarvas-attila-osszehazasodnak.htmlA gyönyörű színésznő nem verte nagydobra az eseményt, mégis kiszivárgott a hír: Berni immár negyedszer is hűséget esküszik. A párhoz közel állók szerint ez a házasság tartós lehet, mert különleges szerelem köti össze Bernadettet és Attilát.TV + Bulvár--Gregor Berni kibukott a paparazziktólhttp://www.life.hu/bulvar/20140508-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-valott-arrol-elege-van-abbol-hogy-allandoan.htmlA színésznőnek elege van abból, hogy minden lépést lesik, sőt ha elhúzza otthon a függönyt, egy teleobjektívvel néz farkasszemet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMilliós gázsiról mondtak le Gregorékhttp://www.life.hu/bulvar/20140321-gregor-bernadett-szineszno-es-parja-szarvas-attila-tobbmillios-gazsitol-estek-el-amikor.htmlGregor Bernadett őszintén beszélt a BEST magazinban arról, miért mondták vissza a Szombat Esti Lázban való szereplést. A színésznőnek kapcsolata tisztasága mindennél többet ér.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.