Görög Zita ValóVilág6 helikopter Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! Sebestyán Balázs Vadon Jani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy Aurelio és Görög Zita is szerepel majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-ban. A ValóVilág győztese ismét pörgetheti a pélót. 

Ahogy a Life.hu is megírta, újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel show. Állítólag Görög Zita is vállalta, hogy Vadon Jani és Sebestyén Balázs kínozzák a műsorban. Arról viszont fogalma sincs, mi vár rá Aurelio mellett – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Helikopterezés? Azaz, amikor helikopterrel utazunk?" – kérdezte bizonytalanul a modell, amikor arról faggatták, mit szólna, ha Aurelio neki helikopterezne. Itt jegyeznénk meg, hogy a ValóVilág nyertesének egykori produkciójától a Life.hu szerkesztőségének is elállt a szava.

A Life.hu szerkesztősége együtt szemlélte Aurelio helikopterezését Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Aurelio új jelentéssel töltötte meg a helikopterezés szót. Amikor felvilágosították Zitát, mi vár rá, heves tagadásba kezdett. „Nem utazom a dzsungelbe" – ismételgette.

Ugyanakkor a lap biztos forrásból tudni véli, hogy a szépséges modell is ott lesz a vadonba költöző celebtársaságban. Aurelio nem is lepődött meg a Zita utazásával kapcsolatos kérdésen, sőt elárulta, ismeri a modellt, és ígéretéhez hűen újra helikopterezni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.