Inkognitóban nyaralt VV Zsófi és Aurelio

Forrás: FB VV Zsófi -
VV Zsófi VV Aurelio nyaralás Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg teljesen kiszakadt a hazai pörgésből VV Aurelio és Zsófika, akik Ibizán pihenték ki a villa és a VV utáni élet összes fáradalmát. A kutya sem ismerte fel őket a buliparadicsomban.

Simán sétálgathatott az itthon nagy népszerűségnek örvendő párocska Ibiza utcáin és tengerpartján, csak egy átlagos párt alkottak a sok nyaraló között.

Forrás: FB VV Zsófi

Nagyon jó volt, hogy úgy tudtunk bárhová elmenni, hogy senki sem akart lépten-nyomon fotózkodni velünk. Amikor legutóbb Siófokon sétáltunk, egy métert sem tudtunk úgy haladni, hogy valaki ne akarjon egy közös fényképet készíteni velünk. Csak három magyarral találkoztunk, ők tudták, hogy kik vagyunk, végül velük bandáztunk” – mesélte Zsófika, aki már az első nap csúnyán összeveszett szerelmével, Aurelióval.

"Már az első nap úgy összevesztünk, hogy azt gondoltuk, indulunk is haza. Hogy min kaptunk ennyire össze, azt már mi sem tudjuk, annyira apróság volt. A többi napot viszont nagy békességben és szeretetben töltöttük. Sokat sétáltunk, napoztunk, egyszer sem mentünk el bulizni az éjszakába. Inkább otthon romantikáztunk, koktéloztunk a teraszon. Aurelio végre ehetett tengeri herkentyűket, én csak salátát falatoztam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.