Már nem olyan fapados a STRAND fesztivál!

Forrás:Life.hu -
Balaton Sound fapados Sziget Fesztivál Zamárdi fesztivál Strand Fesztivál nyár 2014 Tankcsapda Parov Stelar Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi első évéhez képest nagyot fejlődött a STRAND fesztivál Zamárdiban, amin az augusztus 20-a környékén még a magyar tenger partján nyaraló, vagy kifejezetten ezért ideérkező fiatalok buliznak.

Szinte rá sem ismertünk a tavaly még igencsak fapadosnak számító nyári fesztiválra, amit a Nagyon Balaton sorozat keretében az idén másodszor rendeztek meg. Valahogy olyan lett, mint a Balaton Sound lehetett a kezdet kezdetén, vagy a Volt fesztivál induláskor. Ugyanazon a területen, a Balaton közvetlen partján tartják, mint tavaly a legjobb közepes méretű fesztivál díját elnyert Soundot.

Forrás:Life.hu

Tavaly még tényleg semmi sem volt, az idén viszont tele lett élettel vidám standokkal és néhány, a Szigetről átszállított díszelemmel, mint a piros lampion a fákon .

Forrás: Life.hu

A STRAND Fesztivál különlegessége a Balaton legmagasabb tornya: a Széchenyi 2020 Élményparkból 30 méter magasról egy 200 méteres kötélpályán csúszhatnak végig a vállalkozókedvűek.

Forrás:STRAND Fesituvál Official photo by Bence Szemerey

Minden este tűzijátékkal is kedveskednek a fesztiválozóknak, már ha az időjárás megengedi. Az idei bulizók megszokhatták, hogy sártengerré válik a fesztivál területe, a gumicsizma elengedhetetlen fesztiváltartozék lett. Zamárdiban sem volt ez másképp, a Sound után most itt is hatalmas felhőszakadás ijesztgette a kempingezőket már a fesztivál első éjszakáján, ami elárasztotta a sátrakat. A legtöbben teljesen beáztak, őket a másnap dél felé előbukkanó napsugarak igyekeztek kárpótolni a nedves élmény miatt.

Forrás: Life.hu

100 fellépőt számláló programban az idén több külföldi zenekar lép fel. A nyitónapon a Tankcsapda 25 éves, születésnapi koncertje után az amerikai rockbanda, a Papa Roach lépett színpadra. Csütörtökön az egyik legnagyobb fesztiválkedvenc, az osztrák Parov Stelar Band érkezett meg, akik hazánkban az idén csak a STRAND-ot vállalták el. A fesztiválra 4 nap alatt 60.000 vendéget várnak.

Forrás:Life.hu

/1408/STRAN201482293136Zimány Linda volt pasijával, Kedves Ferenccel bulizott a Szigetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140817-zimany-linda-es-kedves-ferenc-egy-tarsasagban-buliztak-a-szigeten.htmlZimány Linda a Sziget Fesztiválon lazult Kedves Ferenc társaságában. A Life.hu újságírójának kérdésére elmondta, véletlen futottak össze.TV + BulvárAntal Timi kezét a Szigeten kérte meg szerelmehttp://www.life.hu/bulvar/20140819-antal-timi-egykori-x-faktoros-enekesnot-a-szigeten-jegyeztek-el.html"Hivatalosan " is megkérte az egykori X faktoros énekesnő kezét kedvese - tavaly már nem hivatalosan össze is kötötték a életüket - írta a Bors.TV + BulvárOrigoAradszkytól ellopták a show-t a Szigeten http://www.life.hu/bulvar/20140814-aradszkytol-elloptak-a-show-t-a-szigeten.htmlAradszky László volt az egyetlen „veterán" fellépő, aki az idén meghívást kapott a Szigetre. A legendás énekes úgy tervezte, hogy egyedül áll a Magic Mirror színpadára, arra nem számított, hogy szinte egész koncertje alatt osztoznia kell egy idegennel a világot jelentő deszkákon.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.