Két jégkirálynő, akikről nem gondoltuk, hogy nyakukba kapják a jeges vizet

Forrás: Origo -
jég Anna Wintour IceBucketChallenge Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb sztárok között is vannak olyanok, akik bevállalták az IceBucketChallenge-et, azaz jeges vízzel zúdították nyakon magukat. Van azonban két nő, akikről álmunkban sem gondoltuk volna, hogy megteszik. Íme, a két jégkirálynő vizes kalandja.
Forrás: Origo

David Beckham után a mosolytalan díva, az idén negyvenedik születésnapját ünneplő Victoria Beckham is bevállalta a kihívást. Őt ráadásul a férje és a fiai öntötték nyakon.

A legnagyobb meglepetés mégis a divatvilág tűsarkas Sztálinja, Anna Wintour volt, aki lánya kihívására döntött úgy, hogy jöhet a jeges víz.

Mi az az IceBucketChallenge?

A dolog lényege, hogy a kihívottak egy jeges vízzel megtöltött vödröt borítanak a fejükre, annak minden tartalmával együtt. A kezdeményezést a 27 éves Corey Griffin indította barátjával, akik az ASL nevű idegrendszeri betegség elleni küzdelemhez gyűjtöttek. A kihívást teljesíteni kell, aki azonban meghátrál a feladat elől, minimum 100 dollárt kell adományoznia a jótékonysági célra. A hírességek egyébként általában mindkettőt teljesítik. A kezdeményezés már Magyarországra is begyűrűzött, ebben a cikkünkben megnézheted, hogyan öntik magukat nyakon a magyar sztárok.
Ruhák, amiket szívesen kölcsönkérnénk Victoria Beckhamtőlhttp://www.life.hu/trend/20140807-victoria-beckham-divattervezo-david-beckham-felesege-elarverezi-tobbszaz-ruhajat.htmlVictoria Beckham nagyszabású jótékonykodásba kezdett: 600, a szívéhez közel álló ruhadarabot árvereztet el, a befolyt összeget pedig jótékony célokra ajánlja fel. TrendOrigoMilyen cuki is az, amikor az egyik Beckham gyerek cipeli a másikathttp://www.life.hu/csalad/20140729-brooklyn-beckham-karjaban-viszi-testveret-harper-beckhamet.htmlHogy is lehetne jobban indítani a napot, mint egy cuki fotóval. Harper Beckham amúgy is az egyik kedvenc celebgyerekünk. Imádjuk azokat a fotókat, amelyeken szinte az ujja köré csavarja édesapját, David Beckhamet. Nem gondoltuk, hogy van, ami még ennél is édesebb.Család--Arannyal öntötték nyakon a Beckham-fiúkat – szó szerint!http://www.life.hu/news/20140718-david-beckhamet-arannyal-ontottek-nyakon-a-nickeloden-kids-choice-dijatadojan.htmlDavid Beckham és fiai, Romeo és Cruz is kapott abból az aranyszínű löttyből, amellyel a csütörtök esti Nickelodeon Kid's Choice díjátadójának szervezői kedveskedtek az egykori sztárfutballistának.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.