Liptai Claudia és Kasza Tibi együtt robbant!

Forrás: TV2 -
Kvíz Show TV2 műsorvezető Bumm! (vetélkedő) Liptai Claudia Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel vadonatúj kvíz-show formátummal rukkol elő a TV2. A Bumm! igazi újdonság a televíziós piacon, a show házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek!

A Bumm! a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A műsorban, amelynek házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek, négy fős csapatoknak kell kvíz kérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítania, természetesen szigorúan időre.

Forrás: TV2

„Ez a fajta kvíz-show teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán" – árulta el Liptai Claudia.

„Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek" – tette hozzá Tibi.

A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek majd a főnyereményért, amely nyolc millió forint lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.