Miss Balaton nyaralás Király Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves szépség úszik a boldogságban, és erre minden oka meg is van. Egy álma vált valóra, mikor kimondták a nevét a Miss Balaton 2014-es szépségversenyén, és ezzel az ő fejére került a díszes korona. Lili fiatal kora ellenére tele van vágyakkal, álmokkal, amiket nem rejt véka alá. Alig várja, hogy kezdetét vegye az az utazás, mely a cím elnyerésével jár, és ezzel új kapuk nyíljanak meg előtte.

Vidéki lányként került Budapestre, de könnyen felvette a nagyváros ritmusát. A továbbtanuláshoz is egy neves budapesti egyetemet választott, hogy gazdálkodás és menedzsmentet tanuljon.

Forrás: Facebook/Miss Balaton

„Most szeptemberben kezdem el a Budapesti Gazdasági Főiskolát, ahol gazdálkodás és menedzsment szakra fogok járni. Tisztában vagyok vele, hogy a szépségipar és a modellkedés nem tart örökké számomra, hiszen egyszer majd én is kiöregszem ebből. Ezért szeretném elvégezni az egyetemet, hiszen ez egy jó szakma, mert sokrétű, és rengeteg lehetőséget tartogat. Úgy gondolom, ha elvégzem az iskolát a modellkedés mellett lesz egy biztos pont az életemben, melyre mindig támaszkodhatom majd."

Miss Balaton a szerelemben is szerencsésnek bizonyul, hisz lassan másfél éve boldog párkapcsolatban él. A szerelmesek első közös programja a verseny után az volt, hogy együtt gyakoroljanak a nyereményautón, és kipróbálják azt az utakon is.

„A párom végig támogatott a megmérettetés alatt, és tartotta bennem a lelket. Nagyon örült a győzelmemnek, és rettentően büszke rám. Nagyon szeretnénk elmenni egy közös útra a közeljövőben, mert eddig a verseny miatt sajnos nem volt idő volt rá. Biztos, hogy valami napsütötte helyre megyünk, például Olaszországba, ahol én még élni is hajlandó lennék, csak a nyelvvel még meg kell birkóznom előtte"- árulta el Lili, aki számára a modellkedés az igazi.

„A modellkedés az én igazi hobbim és szenvedélyem. Szeretnék elhelyezkedni belföldön, de ha adódna, külföldi lehetőség nem utasítanám el. Vannak álmaim, például hogy egyszer a Vogue címlapján szerepeljek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.