Sophie-nak hívják Caramel kislányát

Caramel név császármetszés Sophie apás szülés kórház kismama énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel elárulta kislánya nevét, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekes végig bent volt kedvese melett a szülőszobán. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a héten megszületett az énekes első gyermeke, akinek most a keresztnevét is elárulta. Caramel régebben ezt nyilatkozta a névválasztásról a Life.hu-nak: "Magyar névre gondoltunk, biztos nem lesz Esmeralda vagy egzotikus kubai keresztneve. Azt nagyon szeretném, ha az anyukája nevét, a Szilvit második keresztnévként vinné tovább" – ezek szerint végül egy köztes megoldás mellett döntöttek, mert a Sophie hasonlít a Szilvi névhez.

Íme az első kép a kis Sophie-ról Forrás: www.facebook.com/caramelmusic.hu

"Mindenki jól van, Sophie is, Szilvi is, nagyon boldogok vagyunk. Bár császármetszésre szükség volt, ettől függetlenül komplikációmentesen zajlott le az apás szülés. Végig bent voltam Szilvi mellett és számomra óriási élmény volt a kislányom világrajötte. A nevet együtt választottuk. Szilvinek vannak francia felmenői anyai ágon, és ezért lett a kislányunk Sophie" – magyarázta a boldog kispapa, a Mokka adásában.

Molnár Anikó tovább háborog a büntetése miatthttp://www.life.hu/bulvar/20140828-molnar-aniko-tovabb-haborog-a-buntetese-miatt.htmlMolnár Anikó nem foglalkozik a büntetőcédulájával, amit is egy villámparkolása miatt kapott. Tovább háborog magában és felajánlott egy sminktetoválást annak, akinek sikerül elolvasni a közterületfelügyelő által papírra vetett kaparást.TV + Bulvár--Most épp Kulcsár Edina a világszépehttp://www.life.hu/bulvar/20140828-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-a-miss-world-hungary-lehet-hogy-megnyeri-a-vilagversenyt-a.htmlA Magyarország szépe győztese a világverseny kapcsán meghirdetett szavazásokon első helyen áll, így jó esélyekkel pályázik a Miss World címére. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország legszebb kislányával találkozott Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140827-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-lenkovics-lauraval-a-vilag-legszebb-kislanyaval-talalkozott.htmlKata és a 12 éves Lenkovics Laura a TV2 Mokka adásában vendégeskedtek. A kislányt több alkalommal választották már a világ legszebb kishölgyének.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.