„Mindenki merje magát szeretni!" Új kihívást indított Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa kihívás Facebook vers IceBucketChallenge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jeges vizes őrület és a verses kihívás után Demcsák Zsuzsa úgy gondolta, újabb kezdeményezést szeretne elindítani. Célja, hogy mindenki merje magát szeretni.

Világszerte futótűzként terjedt el az IceBucketChallenge. Nemcsak külföldön, de idehaza is több híres és kevésbé híres ember öntötte magát nyakon egy vödör jeges vízzel, hogy így hívják fel a figyelmet az ALS nevű idegrendszeri betegségre. Indiában közben rizsre cserélték a vizet, mostanában pedig egyre többen kedvenc verseiket osztják meg a Facebookon és kérik erre ismerőseiket is. És Demcsák Zsuzsa is elindított egy kihívást.

Forrás: Thinkstock

Közösségi oldalán így ír erről: „Minden nap tapasztalom nőtársaim körében, hogy az önbizalmunk az önbecsülésünk nulla. Pedig nők, anyák, emberek vagyunk, akik minden nap teszünk magunkért és környezetünkért. És saját magunkkal foglalkozunk utoljára. Ezért az én kihívásom a következő. Azt szeretném, ha mindenki mondana saját magáról 3 jó dolgot, amit igazán szeret és elismer az életében."

A Mokka műsorvezetőjének 3 mondata így hangzik:
1. Szeretem a gyerekeim mindennél jobban és tudom, hogy jó anya vagyok!
2. Munkából és a gyerekeim elfoglaltságairól soha nem kések el!
3. A barátaimért bármit megtennék! Bármit!

A TV2 sztárja kollégáit, Vujity Tvrtkót, Joshi Bharatot és Kende-Hoffher Krisztát hívta ki.

Elkészült az IceBucketChallenge halloweeni jelmeze http://www.life.hu/trend/20140827-elkeszult-az-icebucketchallenge-halloweeni-jelmeze.html Ezzel a kosztümmel tuti, hogy tarolni fogsz a halloweeni bulin. És még jótékonykodhatsz is! Trend Origo IceBucketChallenge - Miért öntik nyakon magukat a sztárok jeges vízzel? http://www.life.hu/news/20140821-icebucketchallenge-ezert-ontik-nyakon-magukat-jeges-vizzel-a-sztarok.html Immár itthonra is begyűrűzött ez a furcsa, a közösségi oldalon kirobbantott őrület: IceBucketChallenge névre hallgat és a jó ügyet hivatott szolgálni. News Origo Vége a jeges vödör kihívásnak? Indiában már rizsre cserélték a vizet http://www.life.hu/news/20140826-indiaban-elindult-a-ricebucketchallenge-rizst-adomanyoznak-a-raszoruloknak-a-jeges-vizes-leontes.html Indiában nem pazarolják a vizet, inkább rizst adományoznak annak, aki rászorul. Ez a RiceBucketChallenge. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.