Nem haknizik a kisfiával Pásztor Anna, a Sztárban sztár énekesnője

kisfiú Sztárban sztár Pásztor Anna gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője aTV2-n vasárnap induló Sztárban sztár egyik versenyzője. Annát szinte minden próbára és fellépésre elkíséri novemberben született, tündéri, vörös hajú kisfia, Benjámin, mégsem kattognak körülöttük a fényképezőgépek.

Anna 9 hónappal ezelőtt a Facebookon osztotta meg az örömhírt rajongóival, hogy megszületett a kisfia, Benji. Decemberben megmutatta a babát, majd később még egy közös képet is kiposztolt, de azóta szigorúan óvja a nyilvánosságtól a kisfiút, akivel végigfesztiválozták a nyarat. Most, hogy hetente a képernyőn lesz és az egész ország az ő és a többi versenyző csodás átalakulásait fogja figyelni, nem szeretné, ha minden a közös képeikkel lenne tele. Ha időnként megörökítik őket együtt, azért nem tiltakozik, de nem erőteti.

Forrás: Red Lemon Media

"Csak a születése után raktam ki pár képet róla, ennyivel tartoztam a rajongóimnak. Utána ezt nem folytattam, nem szoktam a magánéletemet a munkámmal keverni. Nem rejtegetem, nincs fóbiám, csak nem biztos, hogy annyira jó neki. Majd ha nagy lesz eldönti, hogy mennyire szeretne szerepelni" - osztotta meg a Life.hu-val az énekesnő a Sztárban sztár próbáján.

"A zenekarom azt mondaná, hogy nem haknizom a babával, akivel igyekszem minden időmet együtt tölteni, ezért viszem magammal mindehová. Mint minden anya, én is igénylem, hogy minél többet legyek a picivel, és szerencsére ezt lehetővé teszi a munkám. Néha kicsit kacifántos a dolog, de meg lehet oldani. Segítségemre van a párom és a családom, a nagymamát is visszük magunkkal a koncertekre, igazi rajongóm, rocknagyi lett. Beni ebben a világban nőtt fel, meg sem kottyant neki. Már akkor hatvan koncertet lenyomott velem, amikor a hasamban volt. Háromhetes korában már újra próbáltam, nyolchetesen pedig egy holland turnéra indultunk. Hozzászokott, szociálisan nyitott kisbaba, aki szereti a fényeket, színeket, kábeleket. De nem szeretném mutogatni!" - mesélt szeretettel a kicsiről Anna, aki dögös szőke nőként egy nagyon karakteres férfi bőrébe bújik vasárnap este.

"Összetehetem a két kezemet, hogy nőnek születtem és nem ez a hímnemű verzióm kószál az utcán! Egy magas sarkú, egy feszes top, egy miniszoknya vagy feszes melltartó, és persze a műkörmök sem nevezhetők egyszerű viseletnek, de férfiként teljesen leizzadtam a bőrszerkóban" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.