Sztárban sztár Zoltán Erika Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Peti és Zoltán Erika régóta ismerik egymást, kollegiális, sőt baráti viszonyt ápolnak. Az Irigy Hónaljmirigy együttes énekese, a paródia nagymestere vasárnap este a diszkózene királynőjét fogja megformálni.

Erika előre retteg attól, hogy a fenékimplantátummal és cicikkel nővé kerekített zenész nehogy paródiát csináljon a karakteréből, inkább minél hitelesebben próbálja őt megszemélyesíteni.

Forrás: TV2

„Vidám feladat lesz férfiként egy nő bőrében énekelni, de Petit nem féltem, igaz, elég darabos a mozgása. Rutinos előadó, ráadásul sokat gyakorol, állandóan nézi a videókat. Eljött hozzám, együtt is átnéztük a dal koreográfiáját, ahol szögletesnek láttam, ott tudtam neki segíteni. Egy speciális tárgyat adtam neki, amitől a produkciója egészen biztos, hogy nagyon jó lesz. Nem árulom el, hogy mit, csak annyit mondok, ilyet még soha senki nem kapott az adásban! Ez egészen biztos, hogy segíteni fogja a továbbjutásban!"titkolózott a gyakran fogyókúrázó Erika,aki személyesen fog drukkolni barátjának a stúdióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.