Kulisszatitkok! Így készülnek az énekesek a Sztárban sztár fellépése előtt

Forrás: facebook/Keresztes Ildikó -
TV2 Sztárban sztár Dukai Regina Keresztes Ildikó Tóth Vera Koós Réka Pásztor Anna Vastag Tamás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szereplők már nagyon izgulnak, hiszen este újra más bőrébe kell bújniuk és meg kell mutatniuk egy teljesen más arcukat. Vajon ki hogyan készül a fellépésre?

Keresztes Ildikó nagyon várja az új kihívást és Pink szerepében biztosan brillírozni fog. „Elkezdődött a nagy munka, hogy Pinket varázsoljanak belőlem" – írta Ildikó közösségi oldalán.

Forrás: facebook/Keresztes Ildikó

Dukai Regina – aki nem csábítási szándékkal érkezik a színpadra - ma este a szexikon Marilyn Monroe bőrébe bújik. „Készül a paróka alá való hajam! Már csak 2 óraaaa és kezdünk!" – írta közösségi oldalán a modell.

Forrás: facebook/Dukai regina

Vastag Tamás és Sipos Peti már az öltözőben bohóckodnak, ők ma a másik nemet erősítik. „Mi csajok tartsunk össze" – írta a kép mellé Tomi.

Forrás: facebook/Vastag Tamás

Tóth Vera új szemeket kapott az esti műszakhoz. „Ma este barna szemeim lesznek a Sztárban sztárban :-) Nagyon ijesztő vagyok, nem?" – írta Vera.

Forrás: facebook/Tóth Vera

Koós Réka ma este Miley Cyrust testesíti meg. „Pár óra és más 'bőrébe' bújok... Miley a pucérkodásról híres, de azért remélem, a hangom miatt nézitek majd a műsort" – írta Réka.

Pál Dénesnek mentora érkezett: "Kaptam egy kis plusz segítséget" - írta Dénes a kép mellé, amin Gergely Róberttel bandáznak, így már nem kérdés, Dénes kinek a bőrébe bújik ma este.

Forrás: facebook/Pál Dénes

Pásztor Anna vasárnapi alakítására nagyon kíváncsiak vagyunk. Az énekesnő az Omega frontemberét, Kóbor Jánost alakítja majd.

Vastag Tomi megúszta a lábszőrtelenítésthttp://www.life.hu/bulvar/20140913-vastag-tomi-cher-boreben-meguszta-a-labszortelenitest-a-sztarban-sztarban.htmlEgyelőre megúszta a gyantázást Vastag Tomi, a Sztárban Sztár szereplője, pedig vasárnap este egy közismert énekesnő, Cher bőrébe fog bújni. Vajon a női estélyi ruhát szőrös férfilábbal fogja kombinálni? TV + Bulvár--Zoltán Erika titkos tárggyal segíti Sipos Petithttp://www.life.hu/bulvar/20140913-zoltan-erika-titkos-targgyal-segiti-sipos-petit-a-sztarban-szarban.htmlSipos Tomi és Zoltán Erika régóta ismerik egymást, kollegiális, sőt baráti viszonyt ápolnak. Az Irigy Hónaljmirigy együttes énekese, a paródia nagymestere vasárnap este a diszkózene királynőjét fogja megformálni.TV + Bulvár--Xantus Barbara és Szurdi Miklós lánya bontogatja a szárnyaithttp://www.life.hu/bulvar/20140910-xantus-barbara-es-szurdi-miklos-lanya-panni-a-ki-mit-tube-on-bontogatja-a-szarnyait.htmlSzurdi Miklós és Xantus Barbara lánya, Szurdi Panni még csak 17 éves, de máris saját költeménnyel, egy meglehetősen kritikusra sikerült slammel jelentkezett a Ki Mit Tube versenyére. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.