botrányhősnő szex erotikus regény botránykönyv Kelemen Anna politikus Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Politikus szeretőjéről rántja le a leplet új életrajzi könyvében Kelemen Anna. 

Kelemen Anna A nép szolgálatában – Így szexel a magyar elit címmel dobja piacra könyvét, amelynek ajánlójából az is kiderült, hogy olimpiai bajnok, politikus, műsorvezető és bundázó focista is retteghet, hogy napvilágra kerülnek a szextitkai – írja a Bors.

Forrás: facebook/Kelemen Anna

„Erotikus életregény – így neveztem el a kötetem, amelyhez hasonló itthon még soha nem született. Amióta a drogot kiűztem az életemből, közel tíz év telt el. Másképp emlékszem a múltra is, ráadásul azóta is számos érdekes dolog történt velem. Sokan kérdezik, ki vagyok, és mivel erre válaszolni képtelenség, egyedül ez a könyv mesélhet helyettem, hogy végre mindenki megismerjen és megértsen. Igen, pénzért árultam a testem. Volt, hogy egy család keresett meg, hogy összedobják a gyermeküknek a tarifámat, csak én vegyem el a szüzességét, az is előfordult, hogy bundázással megkeresett százezrek landoltak nálam" – magyarázta Annácska, aki igazi szívtipró isvolt kuncsaftjai körében.

Nem ő az egyetlen!

„Ezt pont tőlem kérdezed?! Nem a könyvben szereplő családos embereknek kellett volna tekintettel lenniük azokra, akik 'fontosak' voltak nekik?" - mondta hazánk első számú boránykönyvének írója, Szepesi Niki a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának.

„Van, aki képes volt havonta pénzt küldeni, csakhogy készenlétben legyek, és természetesen akadnak olyan ismert emberek is, akik évekig a rabságomban éltek. Mert akármit is gondolt rólam a közvélemény, a hiú, öntelt, rivaldafényben tündöklő sztároknak is Kelemen Anna skalpja kellett. És nem keveset költöttek erre, vagyis rám. Vesztenivalóm egyedül talán nekem nincs. Mindenki más, aki szerepet kapott az életemben, számoljon el a saját lelkiismeretével" – tette hozzá az új botránykönyv főszereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.