Koós Réka esett ki a Sztárban sztárból

TV2 Sztárban sztár kieső Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vagyunk a TV2 Sztárban sztárjának harmadik adásásán. A jövő héten már csak 9 híresség szórakoztatja a nézőket. 

A zenés show-műsorban Tóth Vera, Pál Dénes, Kökény Attila, Keresztes Ildikó, Sipos Peti, Pásztor Anna, Hevesi Tamás, Dukai Regina és Vastag Tamás áll színpadra egy hét múlva. A zsűri és a közönség összesített szavazatai alapján Koós Réka kiesett a versenyből.

Produkcióját itt meg is nézheted:

Tóth Gabi meghatódott Vera produkciójánhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-toth-gabi-meghatodott-testvere-toth-vera-sztarban-sztar-produkciojan.htmlTóth Verának a vasárnap esti Sztárban sztár show-műsorban húga, Gabi bőrébe kellett bújnia. Az X-Faktor mentora a Facebookra posztolta ki meghatódott sorait.TV + Bulvár--Nem tudta felülmúlni magát Keresztes Ildikó http://www.life.hu/bulvar/20140921-keresztes-ildiko-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-vikidal-gyula-borebe-bujt.htmlMúlt heti fantasztikus produkciója után talán Keresztes Ildikó előadását vártuk a legjobban. Nos, azért azt nem sikerült megközelítenie sem.TV + BulvárOrigoKemény kritikát kapott Vastag Tomihttp://www.life.hu/bulvar/20140921-a-tv2-sztarban-sztarjaban-vastag-tomi-pako-borebe-bujt.htmlSzóhoz sem jutott Vastag Tomi előadása után Liptai Claudia, és nem az áhítattól. A legfinomabban szólva sem tetszett neki a produkció... TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.