Tóth Gabi Sztárban sztár Facebook Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verának a vasárnap esti Sztárban sztár show-műsorban húga, Gabi bőrébe kellett bújnia. Az X-Faktor mentora a Facebookra posztolta ki meghatódott sorait.

"Igaziból nagyon meghatódtam... meghatódtam, mert 10 éve amikor elkezdtem küzdeni az álmaimért, nem gondoltam volna, hogy a testvérem, aki országunk egyik legnagyobb énekesnője, az én dalomat és karakteremet fogja magáévá tenni... nagyon büszke vagyok magunkra, mert pici ország sok-sok énekessel és rengeteg küzdelemmel, de tiszta szivvel becsülettel 10 éve itt vagyunk és adhatunk az embereknek, sok dij rengeteg elismeréssel a hátunk mögött... Köszönjük nektek is mert nélkületek nem ment volna.... kaphatok hideget meleget én is tesóm is firkászoktól, de a szeretet ereje legyőzhetetlen... megható nagyon... szeretlek tesóm! még legalább 2szer ennyi évet ..." - olvasható Gabi bejegyzése.

Forrás:facebook/Tóth Vera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.