VV Éva lesz az első, akit először kimentenek a dzsungelből?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Éva szavazás Celeb vagyok, ments ki innen! Molnár Andrea Baukó Éva kiesés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem kezdődött, a Life.hu olvasóinak azonban már akad sejtése afelől, melyik hölgy fogja elsőként otthagyni a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát. Íme, az eredmény.

Október 6-án startol a Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klub műsorán, amelyben 10 hölgy és 10 úr teszi próbára magát Dél-Afrikában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Life.hu először a magyar híresnőket vette sorra és kérte olvasóit, döntsenek: kit tippelnek, ki lesz az, aki elsőként hagyja el a műsort. Hogy valóban Baukó Évi bizonyul-e a leggyengébbnek és Molnár Andrea tényleg olyan vagány csaj-e, mint amennyire az olvasók gondolják, az a következő hetekben derül ki.

Íme, a szavazás eredménye:

VV Éva - 32%
Szabó Zsófi - 14%
Bódi Sylvi - 13%
Bea asszony - 9%
Aleska Diamond - 8%
Krasznai Tünde - 6%
Nyertes Zsuzsa - 6%
Novák Angéla - 3%
Hevesi Kriszta - 2%
Molnár Andrea - 1%
Újra iszik Baukó Éva? - A mellbimbóját mindenesetre megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140816-bauko-eva-absztinencia-utan-ujra-iszik-es-mellbimbot-villantott.htmlEgy hónappal ezelőtt ünnepelte egy éve tartó absztinenciáját Baukó Éva. A valóságshow-veterán most azonban félre- vagy éppen félre nem érthető fotót posztolt az Instagramjára. TV + BulvárMolnár Andrea partnerei összekaptakhttp://www.life.hu/bulvar/20140408-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-cimu-musoraban-molnar-andrea-partneret-bardos-andrast-kritizalta.htmlMolnár Andrea korábbi partnere, a mackó mozgású Szilveszter gazda nem elégedett a szintén botlábú Bárdos András teljesítményével. Állítja, szívesen korrepetálná vagy legalábbis emelni megtanítaná a tévést. Ilyen az, ha Fred Astaire-ek találkoznak.TV + Bulvár--Bódi Sylvi műszempillával és kirobbanó formában vág neki a dzsungelnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140925-bodi-sylvi-muszempillaval-vag-neki-a-dzsungelnek-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-produkcioban.htmlBeutazta a világot, kipróbálta a luxusszállókat és a nomádabb sátrazást, talán tőle várjuk a legkevésbé, hogy kiakadjon az RTL KLub Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciójának dzsungelében. Az éhezéstől viszont ő is pont annyira fél, mint társai.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.