Tovább pörög a TV2-Galambos Lajcsi-botrány

Forrás: Muzsika TV -
Hajós András TV2 Galambos Lajos Kökény Attila Sztárban sztár Majka botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár vasárnapi műsorában Kökény Attila Galambos Lajost alakította. A zsűritagokat lenyűgözte az egykori megasztáros produkciója, majd egy sort gúnyolódtak Lajcsin. A zenész reagált a poénkodásra, Hajós András pedig azt nem hagyta szó nélkül. 

Galambos Lajos az Origónak elmondta, nem érti, mivel érdemelte ki, hogy ezt csinálták vele élő adásban. Főleg úgy, hogy egykor műsora, a Dáridó hatalmas nézettséget hozott a csatornának.

Forrás: Muzsika TV

"Liptai Claudiának nem kéne a szájára vennie a nézettségi adatokat, amikor rekordmennyiségű ember követte és szerette a műsoromat ugyanezen a csatornán, 180 adásom ment le főműsoridőben. Hajós Andrást pedig nem értem, miért pont engem sérteget. Hogy mondhat olyat, hogy átmenet voltam a sertésfeldolgozó ipar és a popzene között, mikor, ha szüksége volt rám, ott voltam. Ezután nem leszek. Majka zenei világáról és stílusáról inkább nem mondok semmit, de azt meg kell említenem, hogy olyan lánnyal él együtt, aki anno az én táncosom volt. Bereczki volt az egyetlen intelligens ember a társaságban, ő nem szállt be a gyalázásba. Nem értem, erre miért volt szükségük, példátlan ez a viselkedés a műsor történetében, el vagyok keseredve" – reagált a portál megkeresésére.

Hajós András a Borsnak beszélt arról, nem érzi, hogy megbántotta volna a zenészt.

Forrás: TV2

"Amikor azt mondtam, hogy Lajcsi a popzene és a sertésfeldolgozó ipar határán mozgott, nem lehettem bántó, hiszen nem a megjelenésére utaltam, főleg, hogy le is fogyott. Soha senkit nem ítélnék meg a külseje alapján, a Lajcsi sonkának szólt a megjegyzés, hiszen neki ilyen üzlete is volt" – fejtegette Hajós. "Lajcsi muzsikáját nem lehet olyan művészi fokon kezelni, mint Michael Jacksont vagy Balázs Fecót. Lajcsi a pénzre ment rá, és remek üzletember vált belőle, de egy üzletembernek legyen vastag bőre" - tette hozzá.

Máris forgat a Jóban Rosszban sorozatban Nagy Adrihttp://www.life.hu/bulvar/20140927-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szabo-zsofi-utan-uj-betty-tanakisa-szabo-zsofi.htmlAhogy kiválasztották, máris munkába állt a TV2 Jóban Rosszbanjának új Betty Tanakisa, Nagy Adri. A lány az első napok élményeiről mesélt. TV + BulvárOrigoNézz vívódó Berki Krisztiánt! http://www.life.hu/bulvar/20140927-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-nem-tudja-egyutt-akar-e-lenni-hodi-pamelaval.htmlVégtelenül hosszúra nyúlik Berki Krisztián és Hódi Pamela Édes élet-beli párkapcsolati vergődése. A testépítő ezúttal édes-bús aláfestőzenére, fátyolos tekintettel osztotta meg kétségeit a nagyérdeművel.TV + BulvárOrigoMatt Damon filmjében intéz szerepet a szépségkirálynőjének Vajna Timi http://www.life.hu/bulvar/20140926-vajna-timea-matt-damon-filmjeben-intez-szerepet-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kelemen.htmlVajna Tímea a Fem3Café műsorában vendégeskedett, és arról beszélt, a szépségverseny után sem engedi el a Miss Universe Hungary-verseny győzesének, Kelemen Heninek a kezét. Talán még egy világsztárral is forgathat a szépség?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.