Győzikének Édes az Élet, míg Bea asszony a duzsungelt tapossa

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 Gáspár Győző bulvár RTL Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliós gázsit ígértek neki, Győzike hát visszatért! De pontosan melyik csatorna élvezheti a "bulvárkirály" egyedülálló tehetségét a továbbiakban?

Az RTLII - nek megígérte, hogy számíthatnak rá, de azért átigazolt a TV2-höz. A hoppá csak az, hogy erről az ígéretről elfelejtett szólni a visszafogadó csatornának. - írta a Bors.

A jelenlegi állás szerint Győzike és neje egymással szemben álló csatornák nézetségének emelkedésért harcol. Ki ki a maga eszközeivel és képességeivel. Gáspár Győző az Édes élet csapatát erősíti majd cirka havi hatmilliós fizetésért, Bea asszony a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorben teszi boldogá a rajongókat. Eddig nincs is baj, miért ne lehetne konkurrens harcot folytatni, főleg ha mindezért milliós gázsi is illeti a szereplőket. A családi kassza nyilván nem kéri számon rajtuk a forrást.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

De mi van akkor, ha kiderül, egy fenékkel mégsem lehet két lovat megülni.

Kolosi Péter szerint Győzike ugyanis megígérte, hogy képernyőre kerül náluk is:

"Győzike jelezte előre, hogy visszatér a TV2 képernyőjére, de megígérte, csak azzal a feltétellel ír alá, hogy ugyanúgy vendégünk lesz majd a Celeb vagyok háttérműsorában, a Beszéljük meg!-ben. Az RTL II-n futó műsorban az előző napi történésekről lesz szó, a családtagok, rokonok vendéglátása mellett. Győzike Bea kapcsán és férjeként megígérte, itt lesz." – tette hozzá a programigazgató.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ám Győzike hiába ígérte meg, hogy Bea asszony férjeként részt vesz majd a Celeb vagyok háttérműsorában, a Beszéljük meg!-ben, a TV2-nél kötött szerződése ezt ugyanis tiltja.

Nos, izgalommal várjuk a folytatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.