Celeb vagyok ments ki innen VV Aurelio bátorságppróba RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi jótanácsai után vágott bele a bátorságpróbába VV Aurelio. A valóságshow-szereplő szeme már a feladat kezdetekor könnyes volt. 

A képen látható csinos kis a kabinba kellett belebújnia Aureliónak, ami a magasba emelkedett, ahol aztán Balázsék utasították, hogy mit kell tennie.

Forrás: Celeb vagyok/Instagram

A kabinban, ahol az ételadagokért csillagokat kellett összeszedni nyüzsögtek a rovarok, patkányok és mindenféle gusztustalan állatok - Aurelio ennek megfelelően hatalmas hisztivel turkált közöttük. "Ez nem igaz, ez nem igaz" - hajtogatta, előbb dühösen, aztán sírva, miközben a műsorvezetől lentről navigálták.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ám para ide, para oda, a VV-győztes egészen jól teljesített és nyolc megszerzett csillagával elegendő tál ételt szerzett a táborlakóknak.

Krasznai Tünde kiborult Afrikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141007-krasznai-tunde-kiborult-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlÉjszaka szétfagyott és rettentően szenvedett az éhségtől az X-Faktor énekesnője. TV + BulvárOrigoKellemes meglepetést okozott társainak VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20141007-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-az-elso-batorsagproban-vv-aurelio-volt.htmlSzabó Zsófi jótanácsai után vágott bele a bátorságpróbába VV Aurelio. A valóságshow-szereplő szeme már a feladat kezdetekor könnyes volt. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCeleb vagyok, ments ki innen! - A nap kérdése díjat Aurelio nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20141006-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-gaspar-bea-es-vv-aurelio-a-leghisztisebb.htmlVégre! Elkezdődött az RTL Klub celebkínzó műsora. Az első rész ugyan komoly izgalmakat nem tartogatott, de feszülten várjuk: mit hoz a holnap. Sírást? Szexet? Hatalmas veszekedéseket? Ezekre mind-mind számítani lehet. Na, meg a propellerezésre.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.