Óriáskígyóval forgatott ÉNB Zsófi

Forrás: RTLKLUB -
szexi kígyó Zsófi Éjjel-nappal Budapest Fenevad szereplő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legnehezebb forgatásán van túl Zsófi, az Éjjel-Nappal Budapest vagány szereplője.

Zsófinak – aki nemrég megmutatta hosszú lábait - egy 20 kg-os óriáskígyóval kellett a kamerák előtt táncolnia. A feladat szó szerint nem kis terhet tett a lány vállára.

Forrás: RTLKLUB

„Az elején féltem tőle, de aztán elmúlt a rossz érzésem. Viszont végig attól rettegtem, hogy leejtem, nagyon nehéz volt. És iszonyú erős, ha egy kicsit nem figyeltem, egyből rám tekeredett" - mesélte a sorozatsztár, akinek egyéb kellemetlenségekkel is meg kellett küzdenie.

„Ráadásul vedlés előtt állt, így iszonyúan büdös volt. A legrosszabb mégis az volt, amikor magassarkúban, nyakamban a 3 méteres kígyóval, arra kértek, hogy táncoljak szexin. Hogy akkor mi jutott eszembe, azt inkább nem mondom, nem tűrné a nyomdafestéket"- tette hozzá nevetve Zsófi.

Veszélyben a celebek? Erdőtűz ütött ki Dél-Afrikában http://www.life.hu/bulvar/20141008-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi-del-afrikaban-vannak-a-dzsungelben-ahol-erdotuz.html Ma reggelre erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak táborhelye közelében. Órák óta oltják a tüzet a dél-afrikai hatóságok és a jelenlegi információk alapján biztosan kijelenthető, hogy mindenki biztonságban van, senki sincs életveszélyben. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Győzike: „Én olyan vagyok, mint egy lepke" http://www.life.hu/bulvar/20141008-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-eletben-azt-mondta-o-orvos-fodrasz-es-ugyved-is-lehetne.html A showman úgy érzi, ő mindenhez ért. Ha nem tévézne, bármikor lehetne belőle fodrász, ügyvéd vagy akár nőgyógyász is... Hajrá! TV + Bulvár Női pályázó nyert városszépítésben http://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20141008-noi-palyazo-nyert-varosszepitesben.html Lehoczki Zsuzsa vitte el a pálmát a FŐTÁV Pimp My Pipe játékában: az ő elképzelése alapján pingálnak ki egy földfelszíni távhővezetéket Újpesten. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.