Sztárban sztár: Vastag Tomi átalakulását mindenki tátott szájjal nézte

Apostol együttes Sztárban sztár Meződi József Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi (sorrendben a hatodik) Sztárban sztárban olyan átalakulást láttunk, amelyre tényleg régen volt példa. Keresztes Ildikó, Kökény Attila és Pál Dénes is nagy átváltozóművészek, de most Vastag Tomi könnyűszerrel lemosta őket.

Legyen az, hogy becsukod a szemed és úgy indítod el a videót, amelyben Meződi József Vastag Tomi énekli az Apostol együttes egyik legismertebb számát. Adj magadnak fél percet, aztán nyisd ki a szemedet, aminek nem fogsz hinni, az tuti. Igen, az a pasi TÉNYLEG Vastag Tomi a színpadon. A Life.hu neki ítéli a legjobban sikerült átalakulás díját. El-ké-pesz-tő!

Na, és amit Nick Carterként művelt utána a bent maradt többi férfiénekessel, az is megér néhány percet az életedből. Bereczki Zoltán szerint érdemes lenne átgondolnia, hogy így marad.

Nem állhatott Vastag Tomi mellé a színpadra a legnagyobb mellű magyar nőhttp://www.life.hu/bulvar/20141011-nem-allt-vastag-tomi-melle-a-szinpadra-a-legnagyobb-mellu-magyar-no-pako-add-ide-a-didit-cimu.htmlA legnagyobb mellű magyar nőnek számít 1010 cm3-es ékességeivel Baj Angelika, akit különleges adottságai miatt kiszemelt a TV2 Sztárban sztár produkciója Pákó Add ide a didit! című számához. Mégsem állhatott színpadra!TV + BulvárEláztatták a TV2 stúdióját Vastag Tomi miatthttp://www.life.hu/bulvar/20141004-melyen-a-zsebebe-nyult-a-sztarban-sztar-produkcio-tv2-vastag-tomi-miatt-esoztetogepet-vettek.htmlVastag Tomi miatt komoly költekezésbe fogott a TV2 Sztárban sztár műsora. Az énekes vasárnap a Frank Sinatra-féle „Singing in the Rain" című dallal állt színpadra és küzdött a nézők szavazatáért.Nagyon sok vízzel!TV + BulvárOrigoHatalmasat bakizott Vastag Tamás a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140928-vastag-tamas-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-hatalmasat-bakizott-amikor-testveret-vastag-csabat.htmlNem jött össze a mikrofonzsonglőrködés, Tamás azonban meg sem rezdült, nyomta a show-t tovább.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.