Szabó Zsófira cserélik Csobot Adélt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor Csobot Adél műsorvezető Szabó Zsófi Istenes Bence After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már napokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy nem Csobot Adélt (és az ő mellbimbóit) láthatjuk az X-Faktor RTL II-n futó háttérműsorában az After-X-ben. Ám az, hogy ki ül a műsorvezetői székbe, csak tegnap derült ki... 

Meg is lepődtünk, meg nem is, amikor szombaton este az RTL Klubról azonnal a testvércsatornájukra kapcsoltunk. Az előbbin Istenes Bence búcsúzott, az utóbbin pedig hamarosan be is köszönt, hogy a mentorokkal és a 2014-es X-Faktor első kiesőjével, a Pálinka Republickal beszélgessen.

Forrás: X-Faktor/Facebook

Az persze kiderült, hogy a következő hetekben ez nem így lesz... Bence az élő műsorban bejelentette, vége a találgatásonak, hogy - a most éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban szereplő - Szabó Zsófi milyen műsorvezetői feladatot kap a csatornánál... A szőke színésznő az After-X-et vezeti majd.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Lemaradtál az X-Faktorról? Kíváncsi vagy arra, mi történt a színfalak mögött és az élő show-ban. A Life.hu újságírója és fotóriportere a backstage-ből a mindent látott, és az első adás izgalmait is átélheted velünk. Azt is megtudtuk, hogy Szikora Róbert miként készül az első adásra, valamint cikkünkből az is kiderül, hogy a Life.hu olvasói a négy tiszta lapos versenyző közül kit láttak volna legszívesebben az élő show-kban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.