VV Éva betámadta Aleskát - Lesz még itt balhé bőven

VV Éva bátorságpróba Celeb vagyok, ments ki innen! Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye, senkinek sem okoz meglepetést, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! legnagyobb szarkeverője VV Éva. Az egykori botrányhősnőt láthatóan spannolja a kamerák jelenléte és minden alkalmat megragad, hogy cirkuszoljon.  

Alig telt el 24 óra a dzsungelben, VV Éva máris megtalálta azt, akit utálhat a társai közül. Nos, választottja nem más, mint Aleska, aki először a dzsungelbe is magával vitt trapéza felszerelésével akasztotta ki a ValóVilág-villa egykori törtetőjét.

Forrás: Facebook/VV Éva

"A hangjától volt hangos az erdő, ez engem nem érdekel, unalmas a csaj, kezdi nálam kihúzni a gyufát" - morgott a kamerákba Baukó, majd az amúgy is mélyponton lévő Nyertes Zsuzsát fárasztotta. Miután Aleskát lepornóskurvázta szapulta, azt is kifejtette, Hevesi Kriszta is rém ellenszenves neki, és hozzátette, ő bizony nem fojtja magába az indulatait és "ki fog törni".

Fotó: Polyák Attila - Origo

Később valamiért az sem tetszett neki, hogy Aleska ment az első bátorságpróbára (amin egyébként az undorát legyőzve egész jól teljesített és három csillagot szerzett). "Ismertebb vagyok, mint ő, mégis őt szavazták meg, azért mert pornó Oscarja van? Idegesít hogy állandóan szerepel" - féltékenykedett tovább Éva, majd egész este Aleska pornós múltját emlegette.

Kíváncsiak vagyunk, mi lesz, ha majd Éva nem csak játékostársa háta mögött suttog, hanem nyíltan is kifejezi ellenszenvét.

Ezt benézte Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20141028-nyertes-zsuzsa-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-maris-hazamenne-a-dzsungelbol.htmlNem voltak kirobbanó hangulatban a Celeb vagyok, ments ki! innen játékosai az első éjszaka után. Főleg a szőke színésznő, Nyertes Zsuzsa volt nagyon maga alatt. Meg mindenki, aki a közelébe került... Ahogy Balázsék fogalmaztak, nem volt túl pozitív az aurája. Valóban nem. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAz élő adás varázsa - avagy a legjobbak is bakiznak néhahttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-tv2-sztarban-sztarjaban-tilla-a-celeb-vagyokban-sebestyen-balazs-az-x-faktorban-szabo-zsofi.htmlAkármennyire is rutinosak, bármennyi műsort is vezettek már, néha ők is hibáznak. Az elmúlt pár napban a vérprofi Sebestyén Balázs és Tilla is bakizott az élő adásokban. És persze Szabó Zsófi is, ám nála a nyelvbotlás leginkább a kezdők izgalmának tudható be. TV + Bulvár--"Elhagyta a zene" Kunovics Katinkát?http://www.life.hu/bulvar/20141027-kunovics-katinka-a-rising-starba-jelentkezett-a-zsuri-nem-juttatta-tovabb.htmlAhogy a Life.hu is írt róla, zenészgyerek és közismert énekesnő, nevezetesen Kunovics Katinka is jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Rising Starba. A Romantic egykori énekesnője kiborult, úgy érzi, megalázta a zsűri.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.