Rajtakapták! Már Budapesten van Matt Damon - itt vacsorázott a világsztár

Vacsora forgatás Ötkert Matt Damon Ridley Scott Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matt Damon hazánkban forgatja új filmjét. Budapest belvárosában kapták lencsevégre, amint az egyik felkapott szórakozóhelyre tért be.

Az Oscar-díjas színész a legnagyobb inkognitóban landolt Budapesten. Ahogy megírtuk, a világhírű színész Ridley Scott filmjében kapott egy főszerepet. A rendező az Egyesült Államokban népszerű The Martian című könyv megfilmesítésén dolgozik nálunk. A film munkálatai novemberben kezdődnek majd, amely egy a Marson rekedt asztronautáról szól – írja a Blikk. A színész a főváros egyik legfelkapottabb ötödik kerületi szórakozóhelyére ment be enni. Az Ötkert dolgozói mosolyogva fotózkodtak a hírességgel.

Forrás: Facebook/Ötkert

„Nagyon büszkék vagyunk a konyhánkra, köszönjük a látogatást Matt Damon és további sok sikert kívánunk neked"- írta közösségi oldalán a szórakozóhely.

Korábban Jude Law, Jason Statham és Eva Longoria is felbukkant hazánkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.