forgatás Facebook Jason Statham Budapest Jude Law Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek sztárja Facebookjára töltött fel egy árulkodó fotót.

„Találjátok ki, hol vagyok!" – ezzel a szöveggel rakott ki egy Üdvözüljük! feliratot ábrázoló képet közösségi oldalára kora délután Eva Longoria. Azt egyelőre nem tudni, milyen filmen dolgozik a magyar fővárosban a színésznő, akit innen is üdvözlünk.

Forrás: Facebook/Eva Longoria

Ahogy a Life.hu is megírta, hétvégén a sármos brit színész, Jude Law landolt Budapesten, aki Jason Stathammal együtt a Susan Cooper című filmet forgatja itt. Így néhány nap múlva Jason kolléga is tiszteletét teszi nálunk. Vajon hány világsztár lep meg még bennünket?

Meghalt a népszerű sorozat sztárjahttp://www.life.hu/news/20140331-kate-omara-a-dinasztia-cimu-szappanopera-sztarja-74-eves-koraban-elhunyt.htmlKate O'Mara, a Dinasztia című régi szappanopera egykori sztárja 74 éves korában hunyt el.News--Ezekkel lehet felbosszantani egy magyarthttp://www.life.hu/news/20140331-egy-kulfoldi-utazasi-magazin-ujsagiroja-szerint-ezekkel-lehet-felbosszantani-egy-magyart.htmlPéldául cikket írni arról, mivel lehet kiakasztani egy magyart - így látja egy külföldi, mivel lehet felhúzni minket.News--Megérkezett Budapestre a szexi Jude Lawhttp://www.life.hu/news/20140329-jude-law-angol-szinesz-budapestre-erkezett-susan-cooper-cimu-filmet-forgatja.htmlBudapestre érkezett Jude Law. A világhírű angol színész a Susan Cooper című filmet forgatja a magyar fővárosban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.