Hevesi Kriszta esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen második szériájából

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Hevesi Kriszta Celeb vagyok, ments ki innen! kieső tábor kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul érte a Celeb vagyok... második szériájának játékosait, hogy valaki kiesett a táborból. Másképp számoltak.

Nagyon menne haza Sebestyén Balázs és Vadon Jani a családjához, legalábbis erre utaltak a bejátszások közötti összekötő szövegben. Talán ez az oka, hogy megváltozott a szavazás menete és hamarabb esett ki valaki, mint ahogy azt a celebek számolták. A nézők Hevesi Lady Gaga Krisztát mentették ki először a dzsungelből, aki így biztosan nem lesz a dzsungel királynője.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Amint Kriszta odaért Balázsákhoz, máris Charlie-t kereste, akit Balázsék lecseréltek. Krisztát egyébként meglepte, amit a táborban tapasztalt. "Amikor a tévében néztem, azt gondoltam, hogy ez olyan lesz, mint egy szanatórium, de valójában döbbenetes volt. Nem próbáltam mindent analizálni, nem vagyok egy folyamatosan futó számítógép. Azt sajnálom, hogy a csótányokkal nem sikerült szembenéztem, pedig nagyon gyúrtam a bátorságpróbára. A viták voltak a legkeményebbek, de azért bízom benne, hogy nem csak erről szól az egész tábor" - mondta búcsúzóul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.