Cooky-hiány lesz a dzsungelben – Biztos, hogy a dzsungelnek királynője lesz

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Celeb vagyok ments ki innen dzsungel verseny celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők a francia rádióst küldték haza, Aleska, Éva és Andi közül kerül ki a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának győztese.

Mivel a kincsvadászaton és a bátorságpróbán sem sikerült semmit szerezni, éheznek a táborlakók. “Hú, ezt nagyon jól csinálod, spárgázni is tudsz?” – Pákó először csodálattal nézte Aleskát, amíg légtornázott, majd ő is beszállt a mutatványba, de kiderült, jobb, ha a didikirály inkább a zenélésnél marad.

Éva remek közönséget talált Pákó személyében Aleska cikizésére, sőt, az a mondat is elhagyta a száját, hogy aki pornós volt, az pornós is marad. Hoppá, mintha ezt néhány nappal ezelőtt Pákótól is hallhattunk volna, csak ő alkoholistával és Évára használta ezt a bölcsességet. A botrányhősnő megkörnyékezte Andit is, hátha kapható lesz egy pletykálásra, korábbi szidalmait azzal is megspékelte, még prostituáltnak is jobb lenni, mint pornósnak.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Na, ma is éhezni fogunk arckifejezéssel vették tudomásul a táborban, hogy Fekete Pákó megy bátorságpróbára. A hős afrikai lovag, aki még a kardfogú teknőstől sem fél, bátran megküzdött a kukacokkal, de a csótányok, gyíkok, egerek és persze a kígyó kifogott rajta, egyetlen csillagot szerzett, és azt is megtudhattuk. az egér olyan, mint a kigyó, megrágja a fülét.

Egykébként még a műsor utolsó hetében is meglepődhetünk, hogy általában nem a férfiak, hanem Aleska és Éva panaszkodnak a leggyakrabban az éhezés miatt. Molnár Andi még el is érzékenyült az alamizsna bundáskenyértől.

A hétfői adás legjobb jelenete volt, mikor Pákó Cookyval franciás nigériai magyarul, vagy éppen magyaros francia nigériaiul kommunikált. Ez sem volt elég ahhoz, hogy a döntőben maradjon. Bár a dzsungel királya címet kiérdemelte, mégis három nő közül derül ki, ki nyeri a versenyt.

Smink nélkül a dzsungelben - Lehullott a máz a Celeb vagyok...! második szériájának lányairól ishttp://www.life.hu/bulvar/20141104-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosai-vv-eva-nyertes-zsuzsa-aleska-diamond-molnar-andrea-hevesi.htmlNem irigyeljük az RTL Klub celebkínzó műsorának szereplőit, amikor hazatérve leülnek az internet elé, és visszanézik a róluk készült felvételeket. Ahogy a jó modoruk - már akinek volt -, úgy a jótékonyan ápoló és eltakaró sminkjük is Budapesten maradt.TV + BulvárOrigoMinden idők legszexisebb kincsvadászatát hozták össze a Celeb vagyok... szerkesztőihttp://www.life.hu/bulvar/20141103-aleska-diamond-es-molnar-andrea-kozos-tusolasa-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-adasaban.htmlA nézettséghez egyszerű a recept: két gyönyörű testű nő, egy nyitott zuhanyzó kamerákkal és egy-egy csillag alakú szappan a kincsesláda kulcsával. A feladat: addig tusolj, ameddig el nem fogy a kezedből a szappan.TV + BulvárMinden idők legdurvább balhéja tört ki a Celeb vagyok... adásábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141104-vv-bauko-eva-durvan-osszeveszett-fekete-pakoval-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-adasaban.htmlSoha nem volt még példa olyan veszekedésre, amelyet néhány korty kóla váltott ki a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.