Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt alig több mint két hete a dzsungel királyának titulusával érkezett haza a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület mellett található dzsungelből. Madár legnagyobb bánatára koronával, de üres kézzel tért haza: nem tudott ajándékot venni szeretteinek.

Hiába szeretett volna valami aprósággal kedveskedni itthon maradt szeretteinek, koraszülött kislányának és a szerelmének, illetve előző házasságából született kisfiának, még arra sem volt ideje, hogy a reptéren beszerezzen valami apróságot. Ennek ellenére nem tért haza üres kézzel: kisfia a legszemélyesebb ajándékot kapta tőle.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amikor megérkeztünk, gyorsan a szállodába vittek minket, majd bezártak a táborba. Amikor kikerültünk szinte máris indultunk haza. Épphogy elértük a repülőnket, még a reptéren sem maradt annyi időm, hogy valami szuvenír után nézzek. Ennek ellenére nem kellett üres kézzel átölelnem a kisfiamat. A piszkafámat, azt a 60 cm hosszú, kicsit görbe botot adtam neki, amivel három hétig a tüzet piszkálgattam. Ebbe a szép emlékbe a kisfiamnak a konyhakéssel belefarigcsáltam, hogy 'Afrika 2014' és két állatot. Egy csótányt, mert azokat eresztettek a legtöbbet a fejemre és ezeket kellett megennem, és egy impalához hasonlító négylábút. A kisfiam kifejezetten örült neki, hogy nem egy méregdrága játékkal leptem meg, hanem egy saját kezűleg készített emlékkel" - árulta el Madár, aki meglepődött, hogy nyolcéves fia szinte minden este nézte.

„Az édesanyja megengedte neki, hogy nézze a műsort, amit én hasonló helyzetben nem biztos, hogy megtettem volna, ugyanis 12 éven felülieknek szólt. De az apukájára nagyon kíváncsi volt, így megértettem, hogy sokáig fent maradhatott" - mondta Madár, aki lélekben megerősödve került ki az afrikai kalandból. Erről sztárszerzőnknek, Szili Nórának vallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.