Puskás Peti kapta a legkevesebb szavazatot - tűz haza

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook -
Puskás Peti Celeb vagyok ments ki innen játék dzsungel kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tört össze a lelke Puskás Petinek, amikor megtudta, számára véget ért a dzsungelbeli társasjáték. Sőt szemmel láthatóan megkönnyebült, és ha nem is mondta ki, az arcára volt írva: - úgy megy haza, mint akit puskából lőttek ki.

Pedig az előzetes cinkelős kommunikációs sorozatlövésben is jól teljesített, később a jóval erősebb testalkatú Pákóval szemben, a szkander során is állta egy ideig a sarat, sőt a bátorságpróba is őt érte utol, ahol valóban bátornak és ügyesnek bizonyult.

De ha elég volt, hát elég volt. Nyilván az is segített a könnyek nélküli távozásban, hogy a nyertes csapat a jutalomvacsorából egyetlen falattal se kínálta meg a veszteseket, sőt szívől derültek Peti, Andi és Cooky "szenvedésein". Bár szórakoztatónak tűnt a felvállalt gonoszkodás, inkább elszomorodtunk, ahogy láttuk, a vesztes trió vacsora helyett egy-egy üveg vizet iszogat, miközben Pákó meg felönt a garatra. Sőt, szó, ami szó, alaposan leitta magát a helyi szkanderbajnok.

Bárdos András, Puskás Peti Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook

Nem csoda, hogy Peti megkönnyebülve lép le a dzsungelből, ahol egyenlőre Pákó az esélyes király.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.