Gönczi Gábor házasság műsorvezető válás Tatár Csilla szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még néhány héttel, hónappal ezelőtt együtt mosolyogtak a kamerába, ma pedig már kimondták: vége. Tatár Csilla és Gönczi Gábor kilenc éve ismerik egymást, a boldogító igent pedig hét éve mondták ki egymásnak. Azt állítják, sok mindenben ellentétes személyiségük vezetett idáig és nem egy harmadik állt közéjük. 

Alig számoltunk be arról, hogy Dobó Kata és párja különváltak, máris arról írhatunk, hogy Tatár Csilla válik férjétől, Gönczi Gábortól. Az előbbi az Éva magazin sztorija, az utóbbit a Story magazinban olvashatjuk, amelyben Csilla és Gábor is megszólalnak.

/1411/Itt_m20141113114926

Azt állítják, szeretnének tiszta helyzetet teremteni, inkább így tudják meg az emberek, hogy tönkrement a házasságuk, mintsem valaki mással fotózzák le őket vagy fele sem igaz pletykák röppenjenek fel.

"A problémáink sajnos több évre visszavezethetők. Nem feltétlenül egymással volt bajunk, inkább a másik életfelfogásával" - jelentette ki Gábor, és hozzátette, az eltérő munkaritmusuk is közrejátszott abban, hogy idáig jutott a kapcsolatuk és arról is beszélt, hogy amíg ő békés és kényelmes típus, addig Csilla harcos személyiség. "Lassan eltávolodtunk egymástól. Sokáig észre sem vettük, hogy de külön-külön lett egy, a másiktól független életünk (...) Bennem a hit múlt el, hogy ez hosszú távon tud működni. A hitemet vesztettem el abban, hogy tíz-húsz évre is vannak tartalékok ebben a házasságban" - egészíti ki férje szavait Csilla. "Ez egy lassú haldoklás volt" - mondta még el a magazinnak Gönczi Gábor, aki azt sem tagadja, felesége volt, aki végleg kimondta a nemet, felállt, elment és albérletbe költözött.

A kezdetektől...

"Az unokatesóm esküvőjén botlottunk egymásba 2005 áprilisában. Örökké hálás leszek neki azért, hogy a gyerekkori barátját elhívta a lagziba" - írta első közös fotójuk mellé Tatár Csilla, amikor posztolta azt hivatalos közösségi oldalára. A műsorvezetőnő 2007-ben mondta ki a boldog igent Gönczi Gábornak, első hivatalos házastársi csókjukat is megmutatta országnak-világnak. 2014 májusában arról beszélt, hogy készen áll az anyaságra. "A környezetemben sokan vannak, akik jól összeegyezették az anyaságot a karrierrel, hiszem, hogy nekem is sikerülni fog. Az életben két nagy álmom már teljesült, jöhet a harmadik" - nyilatkozta akkor a Best magazinnak. Utolsó közös fotójukat 2014 augusztus 23-án posztolta Csilla a hivatalos Facebook-oldalára. Vajon mi történt velük a kritikus hetedik évben?

Nem csak a hetedik év sorsdöntő!

Egy 2011-es cikk szerint pont, hogy nem csak a hetedik évvel van a baj. Annál már négy évvel hamarabb bekövetkezik a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak. Sőt, az ötödik év is legalább ilyen meghatározó - mondják szintén brit kutatók. Abban viszont megegyezhetünk, hogy amelyik pár túléli a hetedik évet, annak nagy esélye van a hosszú és boldog kapcsolatra.
Tatár Csilla hosszú hajjal jobban tetszett a férfiaknak?http://www.life.hu/bulvar/20141016-tatar-csilla-hosszu-haju-fotot-posztolt-kozossegi-oldalara-a-hozzaszolok-tobbsege-szerint-ez-jobban.htmlTatár Csilla, a TV2 műsorvezetője egy öt évvel ezelőtti képet rakott ki közösségi oldalára, amelyen még hosszú volt a haja. Felmerül az örök kérdés: melyik frizura áll neki jobban?TV + BulvárOrigoTatár Csilla megmutatta hosszú, formás virgácsaithttp://www.life.hu/trend/20140930-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-megmutatta-hosszu-formas-virgacsait-akarcsak-demcsak-zsuzsa.htmlA Mokka műsorvezetői, Tatár Csilla és Demcsák Zsuzsa hetente elkápráztatják a nézőket szexi idomaikkal. Döntsd el te, melyikük a szexibb!Trend--Újabb meghitt fotó Tatár Csilláról és Gönczi Gáborrólhttp://www.life.hu/intim/20140904-tatar-csilla-ujabb-kozos-fotot-posztolt-facebookjara-ferjevel-gonczi-gaborral.htmlTatár Csilla, a TV2 műsorvezetője egyre gyakrabban oszt meg intim fotókat, amelyeken férjével közösen szerepelnek. A mostani fekete-fehér felvételen Gönczi Gáborral néznek farkasszemet.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.