Berki Krisztián megérkezett az édenbe és bejelentkezett a nézőknek

TV2 Costa Rica SuperTV2 Éden Hotel bejelentkezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, az Éden hotel új műsorvezetője a festői szépségű Costa Ricáról jelentkezett be. Elárulta azt is, milyen műsorokkal készül a TV2-csoport jövő tavasztól.

Miért nevezik Costa Ricát a világ legboldogabb országának? Ha elolvasod a Life.hu cikkét ITT, biztos, hogy felveszed a bakancslistádra ezt a helyet!

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián a SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz. Az egykori Fradi-vezér már a paradicsomban van, egész pontosan Costa Ricán, ahol a realityt forgatják majd. Facebookjára irigylésre méltó fotókat tölt fel a pazar helyszínről.

Ez az úszómedence Forrás: Facebook/Berki Krisztián

A minap pedig be is jelentkezett és egy videoüzenetben elárulta, mire számíthatnak a nézők majd 2015 tavaszától. Újra lesz például Az ének iskolája és ismét vendégül látják majd egymást a sztárok a Hal a tortánban.

További meglepetés az alábbi videóban:

Hódi Pamela döntött! Elköltözik Natival Berkitőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141029-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-szereploje-elkoltozik-parja-berki-krisztian-uzletember-lakasabol.htmlA macsó nevetgélve fogadta a nagy hírt, hogy Pamela elköltözik közös otthonukból. Csak egy kikötése volt, kislánya szobájára vonatkozólag.TV + BulvárPamela üzent Berkinek és Czippán Anettnek: „Mindent és mindenkit el­tiporva! Gratulálok Nektek, »munkatársak«!http://www.life.hu/bulvar/20141018-hodi-pamela-nem-nezi-jo-szemmel-hogy-gyermekenek-apja-czippan-anettnek-udvarol.htmlPamela nem fogta vissza magát. Nem nézi jó szemmel, hogy szakításuk utángyermekének apja a csinos műsorvezetőnek, Czippán Anettnek udvarol és ezeket az érzéseit megosztotta a nagyvilággal is. TV + BulvárOrigoAz év botrányinterjúja: Berki vs. Puzsérhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-egy-asztalhoz-ult-puzser-robert-kritikussal-az-ev.htmlEgy asztalhoz ültették Berki Krisztiánt és Puzsér Róbertet. A kritikus keményen kérdezett, nem köntörfalazva, ahogy megszoktuk tőle. A volt Fradi-vezér pedig válaszolt: flegmán, magabiztosan, egóból, ahogy tőle megszoktuk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.