Intim titkok kibeszélésével untatott a ValóVilág

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
VV Edina VV Dennis ValóVilág 7 VV Fanni VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűzpöcök Fanni heti 2-3-szor maszturbál (“szkreccsel”), általában filmes kísérettel, Dennis pedig szereti, ha nyalogatják a heréje alatt. Így indult a mai VV... Frenetikus! 

Tegnap megszegte feladatát Laci és Fanni, büntetésül összebilincselve kellett tölteniük a napot, ez pedig remek alkalom volt egy kis kibeszélősdire. Edina ellen szövetkeztek. Mikor Maci megérkezett, csak a második dolga volt szemügyre venni egy rózsaszín tangát a szárítón, először a bilincs kulcsát adta át. Fanni eksztázisban vette tudomásul, hogy két kézzel túrhatja mostantól a haját.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Már tegnap sejthettük, hogy Maci a csajozás nehézsúlyú világbajnoka, azonnal ráröppent Vikcsura és Edinára, Fannit inkább az utoljára általános iskola 4. osztályában hallott "milyen színű botja van a süketnek?" viccel szórakoztatta.

Megismerkedhettünk a közepesen intelligens hisztikirálynővel, Renivel, aki máris megbánta a bemutatkozó kisfilmét, amiben pasiját utasítgatja. Kicsit több izgalomra számítottunk, de majd talán holnap...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.