Szabadúszó színésznő lesz a kilencedik villalakó

Forrás: VV Reni/Facebook -
RTL 2 színésznő Szabó Zsófi ValóVilág 7 VV Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amellett, hogy a héten már minden este beleshetünk a ValóVilág7 villájába, minden este a beköltözésről is szól. Kilencedikként Renit ismerhetjük meg, aki azt állítja, szabadúszó színésznő. 

Nem lehet jól eleresztve szerepekkel Reni, ugyanis ha minden a tervei szerint alakul, akár közel fél évig is a villában dekkolhat. Az pedig igazán kétséges (legalább annyira, mint hogy Maci a villában akar lefogyni), hogy a színésznői álmainak mennyire tesz jót a VV vezetéknév, na, de ennyire ne is fussunk előre.

Forrás: VV Reni/Facebook

A csatorna oldalán lévő adatlapja szerint Reni színitanodába járt, ki nem állhatja Szabó Zsófit, nincs kedvenc szexpóza, példaképei pedig VV Szabi és VV Csabi (az utóbbiról nekünk az égvilágon nem jut eszünkbe semmi). A Blikk úgy tudja, hogy a székesfehérvári lány a nyereményből az esküvőjét finanszírozná - ugyanis menyasszony – és a pucéron címlaplánykodás is a tervei között szerepel. Ha felkérik.

Ez történt eddig

Aki lemaradt volna róla, hétfőn este VV Edina költözött be a villába, vasárnap este pedig ez a hat játékos aranyozta be az esténket, akik már az első órákban megszabadultak ruháiktól sőt, Vikcsu Laci és Dennis édeshármasban bújt ágyba. Kedd estétől Macival bővült a társaság, két lakó között pedig máris alakul valami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.