Szikora Róbert mentoráltja esett ki az X-Faktorból - Jakab-Péter Izabella búcsúzott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor X-Faktor 2014 párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi mellett sokan szomorkodhatnak ma. Jakab-Péter Izabella és a Tha Shudras párbajából csak egy kerülhetett ki győztesen. Bella még az After X-ben sem tudott megszólalni anélkül, hogy ne remegett volna a hangja.

Szabó Zsófi szomorkodós fotóval indult neki az X-Faktor hatodik élő show-jának. Nem ő az egyetlen, aki ma este kicsit szomorkodhat. A nézők szavazatai alapján Bellának és a Tha Shudrasnak kellett ma párbajoznia. Mivel a mentorok nem tudtak dönteni, így a 2014-es X-Faktorban először fordult elő, hogy a nézőkre bízták a döntést, akik Jakab-Péter Izabellát küldték haza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az ország másik fele, Tóth Gabi és Kocsis Tibó viszont örülhet, mivel a Tha Shudras továbbra is versenyben maradt.

Bella még az After X első perceiben sem tudott megszólalni - Szikora Róbert vette át a szót helyette. Később összeszedte magát, és könnyes szemekkel ugyan, de tudott válaszolni Szabó Zsófi kérdéseire. A legjobban a közeg hiányzik majd neki, a "sok jó ember, a próbák".

Kivel állna Jakab-Péter Izabella egy színpadon?

A Life.hu a hatodik show előtt is a kulisszák mögül tudósított. A héten arra voltunk kíváncsiak, a versenyzők melyik világsztárral énekelnének duettet. Bella válaszát itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.