X-Faktor 2014 Isten Palya Bea kar RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges produkcióra készül az énekesnő a magyarországi X-Faktor 100. adására, ezért mindent bevet.

A magyarországi X-Faktor 100. adását ünnepli szombaton, ezért számos meglepetésvendéggel kedveskedik majd a műsor a nézőknek. Palya Bea lesz az egyik, aki nem mindennapi előadással szeretné elvarázsolni a közönséget. A kép arról árulkodik, Bea sokkarú istenséget idéz majd a színpadra.

Forrás: facebook/Palya Bea

"Most szombaton az X-Faktor extra produkció: a Szabadon! Nagyon várom, kicsit izgulok is. Épp táncpróbáról jövök, megyek a zenekaromhoz. Nézzétek majd a műsort, szombat este" – írta Bea a kép mellé.

A Life.hu ott lesz szombaton a kulisszák mögött és ahogy eddig, most is mindenről tájékoztatunk téged - ahogy az előző adásban is.

Palya Bea: "Hálás vagyok magamnak, hogy mertem szülni!"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140814-szily-nora-interju-palya-bea-enekesnovel.htmlÉveken át repdesett, szárnyalt műfajok, dallamok, nyelvek, országok és kontinensek között. Mindig azt éreztem, hogy olyan, mint egy madár, ami nem tűrné a kalitkát és soha sincs maradása. Megszületett sok-sok dal, közben a Ribizliálom című könyv is, és nem sokkal később Lili is megérkezett. És azt hiszem, az anyasággal ő is újjászületett...Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.huBelevaló kiscsaj Palya Bea lánykájahttp://www.life.hu/csalad/20140728-palya-bea-enekesno-megmutatta-cuki-kislanyat-lilit-kapolcson-a-muveszetek-volgye-fesztivalon-a-palya.htmlIsmét kislányával fesztiválozott Palya Bea. A kis Lili egy év alatt nagyot nőtt és ugyanolyan szép és mosolygós tünemény, mint híres édesanyja.Család--Palya Bea egybetereli a nőkethttp://www.quart.hu/quart/klipszemle/20140106-palya-bea-hivlak-teged-videoklip.htmlPalya Bea új, Nő című lemezének minden számához készült videó. Január 6-tól nagyjából négynaponta kerülnek fel ezek a YouTube-ra. Az utolsó, 14. szám március elején lesz látható, aztán megjelenik a lemez is.klipszemle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.