Kozsó barátnője megszólalt: „Gépek figyelik a párom minden rezdülését"

Forrás: facebook/Ámokfutók -
agy Keira Ámokfutók életveszély életmentő műtét Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsó már túl van az életveszélyen, lábadozik, barátnője pedig egy exkluzív lapinterjúban mesélte el, mi is történt valójában a zenésszel, akin két életmentő műtétet hajtottak végre.

Ahogy a Life.hu is megírta, súlyos agyműtéten esett át az Ámokfutók frontembere, Kozsó. Sokáig válságos volt az állapota, ám most végre jó hírek érkeztek barátnőjétől, Keirától, aki részletesen elmesélte a Story magazinban, mi történt szerelmével.

Forrás: facebook/Ámokfutók

Agyértok-képződmény miatt kellett Kozsót műteni, aki sokáig nem vállalkozott a súlyos beavatkozásra. Végül azonban be kellett látnia, hogy időzített bomba ketyeg a szervezetében és bevonult a kórházba. A műtét után azonban komplikációk léptek fel.

„Álmában is az életéért harcolt, én meg a poklok poklát éltem át. Felment a vérnyomása, hirtelen az egész klinika ott termett. A páromat MR-vizsgálatra vitték, hiába zártak el egy eret az agyában, egy másik elpattant, így újra műteni kellett. Most gépek figyelik minden rezdülését, az orvosok próbálják folyamatosan stabilizálni az állapotát. Én pedig igyekszem tartani benne a lelket" – mesélte Keira.

Kozsó nem retrópartizott - ezek szerint még mindig nem javult az állapotahttp://www.life.hu/bulvar/20141124-kozso-a-amokfutok-frontembere-betegsege-miatt-nem-lepett-fel-a-hetvegi-retro-fesztivalon.htmlBár úgy volt, hogy a szombati retrófesztiválon Kozsó is fellép a zenekarával, az énekes távol maradt.TV + Bulvár--Kozsó hétvégén már tolószékben koncertezik?http://www.life.hu/bulvar/20141120-kozso-szombaton-toloszekben-lephet-fel-a-total-dance-fesztivalon-sulyos-agymutetje-utan.htmlA súlyos agyműtéten átesett énekes szombaton már tolószékben ülve léphet fel – legalábbis a koncertszervező szerint ilyen forgatókönyv is van.TV + Bulvár--El sem mozdul Kozsó ágya mellől barátnője – könnyeivel küszködve adott interjúthttp://www.life.hu/bulvar/20141104-kozso-baratnoje-keira-es-operalo-orvosa-adott-interjut-az-aktivnak.htmlKozsó állapotáról barátnője, Keira és operáló orvosa nyilatkozott az Aktívban.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.