Miss World győztes világszépe választás Kulcsár Edina Miss World Hungary London sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország Szépe verseny győztese, Kulcsár Edina mindent bevetett, hogy a londoni világversenyt megelőző kis megmérettetéseken helyezést érjen el. A Miss Sport kategóriában ezüstérmes lett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kulcsár Edina rengeteget fogyott, hogy a legjobb formáját hozza a londoni világversenyen. Emellett énekelni tanult, táncpróbákra járt. Sajnos Edina sem a tánccal, sem az énekkel nem jutott tovább, mert a zsűri az extrémebb, tradicionális ruhákat és előadásokat részesítette előnyben. A sikerélményt a sportverseny hozta meg: második helyezést ért el Miss Sport versenyen.

Edina zöld pólóban örül az érmének Forrás: -facebook/Miss World Hungary

„A 10-es rajtszám tegnap ezüstérmet jelentett a Miss Sport versenyben. Remélem, büszkék vagytok rám, mindent megtettem, amit lehetett!" – írta Edina közösségi oldalán, aki fáradt ugyan, de kitartóan küzd tovább, hogy minél jobb helyezést érjen el a londoni versenyen.

Szily Nóra interjú Edinával

„Óriási nyomás van rajtam. A Magyarország Szépe versenyre sem azért jelentkeztem, hogy majd itthon villogjak. Az igazi célom az volt, hogy a Miss Worldre kijussak"mesélte a Life.hu sztárszerzőjének Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.