"A szoli pótolja a boldogságot, amit egy férfitől várok" - Elhangzott a VV7 legszürreálisabb monológja

Való Világ 7 szolárium monológ VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egy dolog, hogy megtudtuk, ki a VV7 legokosabb és legostobább játékosa a villalakók szerint. De VV Fanni olyan monológot nyomott le, amitől azt is elfelejtettük, mit akartunk írni fél perccel korábban.

"Nekem a szoli, az mindent jelent. Nekem ő pótolja azt a boldogságot, amit igazából egy férfitől várok. Sokkal jobban érzem magam, ha barna vagyok. Ha a nunim, ha az arcom, ha mindenem barna... A smink is jobban mutat, a hajszín is. Nem tudom elmondani, de imádom" - lelkendezett Fanni, aki annak is örült, hogy tiszta fekete lesz még a bimbije is. "Egyszerűen imádok szolizni, imádom azt a szagot, nem is fürödtem tegnap sem. Tarthat mindenki koszfészeknek, de én nem fogom lemosni a szolit legalább 24 óráig magamról. A szolizásban az a boldogság, hogy amikor befekszek, nem számít, hogy kicsi mellem van. Akkor érzem, hogy én vagyok a legszebb nő a világon. Érzem, ahogy a csövek áthatolnak a csontomig. Úgy érzem, hogy én vagyok a második Beyoncé."

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A történet egyébként annyi, hogy ebben a szériában minden játékos kap egy szuperképességet. És VV Dennis a szoligazda lett. Nyilván leesett neki, hogy így még többet kérhet Fannitól. Arra viszont valószínűleg nem számított, hogy Fanni a szexet nem gondolja fizetőeszköznek, mivel AZ ALAP.

Ja, visszatérve az eredeti gondolatokhoz: a legeszesebb villalakó Dani, a legostobább játékos pedig Edina lett. Szerdán kihívás, kiderül, kit visz párbajozni a kiválasztott VV Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.