Nem jött be a papírforma: Vikcsut hívta ki párbajra Zsuzsa

Forrás: Facebook/VV Vikcsu -
VV Vikcsu Való Világ 7 kihívás párbaj VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán eljött a VV7 első kiválasztásának napja. Zsuzsa annyira izgult, hogy még szuperképességét is elhasználta, hogy biztosan helyesen döntsön.

A VV5 győztese, Attila nyújtott lelki támogatást videóüzeneten keresztül a kiválasztottnak, aki végül úgy döntött, Vikcsut viszi magával párbajozni.

Forrás: Facebook/VV Vikcsu

Maci megint alvajárt, legalábbis ezt próbálta elhitetni a többiekkel. Dórinak kezd nagyon gyanús lenni, hogy kamuzik, mert tanulta az iskolában, hogy ha valaki alszik, hártya van a szemén, Macinál viszont ezt nem találta meg, így mostantól még jobban figyeli majd az alvajárós színjátékot, hogy kinyomozza az igazságot.

Két csoportra osztva nézői leveleket olvastak fel a villalakók, csak éppen nem magukról... Tulajdonképpen kibeszélték a másik csapatot a nézőkkel, de hogy ennek mi értelme volt, azt nem tudjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.