Idén vajon lesz Reszkessetek, betörők! a tévében?

Forrás: AFP -
karácsony Kevin Reszkessetek betörők! film DVD RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon idén műsorára tűzi az RTL Klub az elmaradhatatlan karácsonyi filmet a Reszkessetek betörőket, hogy összekucorodva egy tál sütivel és forró kávéval a kezünkben jókat derülhessünk?

Nincs karácsony Reszkessetek, betörők! nélkül. Pontosabban tavaly volt, hiszen az RTL Klub nem tűzte műsorára a mára klasszikussá vált filmet. Így bármennyire is szerettük volna újra végigizgulni Kevin kalandjait, erre maximum DVD-n volt lehetőségünk. A nagy kérdés, hogy láthatjuk-e idén? Az biztos, hogy az RTL Klub a filmmel kapcsolatban kérdezi most a nézőit.

Forrás: AFP

Vajon mi lett a szereplőkből?

A Life.hu cikkjéből megtudhatod, hogyan boldogultak a való életükben a Reszkessetek betörők film szereplői!

Természetesen megkérdeztük az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert, de nem kívánt az ügyben nyilatkozni. Pedig nem ártana tudnunk, hogy vajon lehetőség lesz-e gyermekeinknek megnézni mindenidők legbájosabb karácsonyi filmvígjátékát a tévében, vagy még a nagy ünnepi roham előtt be kell szereznünk valahogy máshogy?

Szerinted van karácsony reszkessetek betörők nélkül?

Hoppá! A Tha Shudras frontemberéről maszk nélküli kép került előhttp://www.life.hu/bulvar/20141203-a-maszkos-tha-shudras-x-faktor-egyuttesenek-frontembererol-vegre-lehullott-a-lepel-es-maszk-nelkuli.htmlEddig sikerült titokban tartania kilétét az X-Faktor maszkos együttesének, ugyanis a frontemberről, Trap kapitányról lehullott a lepel.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoGyerekek helyett álltak be mézeskalácsot sütni a zenészek, nem így terveztékhttp://www.life.hu/bulvar/20141125-mezeskalaccsal-hangolodtak-a-zeneszek-csordas-tibor-lanyi-lala-vastag-tamas-es-kefir-az-unnepi.htmlAz adventi készülődés elsősorban a gyerekek kedvenc időtöltése, hatalmas élményt jelent számukra a közös mézeskalácssütés vagy adventi koszorú készítése. A Crossover Symphonic sztárjai adventi koncertjük előtt mézeskalács- és kézműves csokoládé készítéssel hangolódtak az ünnepekre, de a hozzájuk tartozó gyerekek nélkül.TV + Bulvár--VV Gigi egy tűvel levetkőztethető http://www.life.hu/bulvar/20141202-vv-gigi-lufiruhaban-is-szexis.htmlVV Gigi szokatlan módon tette közszemlére bájait. Újszerű ruhát öltött, amelyből pár pillanat alatt, egy tű segítségével villámgyorsan ki lehet hámozni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.