Regős Lili Indiában hódít majd a bájaival

Mumbai Regős Lili fitnesz India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lili Mumbaiban indul a Miss Fitness Bikini versenyre, ahol biztosak vagyunk benne, hogy bájaival mindenkit elvarázsol majd.

A szépséges fitneszes nagy megmérettetés előtt áll, ezért mindent megtesz azért, hogy a dobogó legfelső fokára álljon, még a koplalástól sem riad vissza – írja a Bors.

„Négy éve mentem le egy konditerembe, és ott ragadtam. Imádom, bár rengeteg lemondással jár a versenyzés. Sokszor szó szerint koplalunk, a verseny napján pedig már vizet sem iszunk. Amúgy Indiában is jártam már versenyen, egészen különleges hely. Sokkal szemérmesebb világ, mint a miénk, de így is nagy sikerünk volt. Fantasztikus karácsonyi ajándék lenne, ha aranyérmet nyernék Mumbaiban!" – mondta Lili.

Lili korábban elárulta nekünk, mit eszik és hogyan edz, hogy ő maradjon a legjobb testű fitneszmodell. IDE kattintva tudod elolvasni tippjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.