Alaposan befűtöttek a finn Mikulásnak

Forrás: Life.hu -
ajándék Joulupukki Télapó MikulásGyár Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is aggódtunk ma délelőtt a finn Mikulás, Joulupukki közérzete miatt, ugyanis a Mikulásgyár megnyitóján alaposan befűtöttek a gömb alakú, műanyag sátorban. 

Gondoltuk, hogy a sarki hideghez szokott, ősz szakállú, jóságos öregúr nem bírja a trópusi meleget, de hősiesen kiállta a próbát.

Forrás: Life.hu

Ha azt hiszitek, hogy melegem van, akkor tévedtek. A hosszú szakállam szinte csak levegőből áll, nem melegít" - nyugtatta meg az aggódókat a Télapó, aki eddig minden évben, idén már tizedszer tette tiszteletét a Mikulásgyárban.
A Mikulásgyár általában 300 ezer, mélyszegénységben élő gyermek karácsonyát teszi szebbé. Az ajándékokat december 5. és 21. között lehet leadni minden helyszínen 10-től 20 óráig. Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet várnak adományként, de szívesen fogadnak játékokat, könyveket is.

Forrás: Life.hu

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, dobozban, vagy nejlonzacskóban is le lehet adni.

Forrás: Life.hu

Hivatalos Mikulásgyár-gyűjtőpontok:

- központi sátor a Műcsarnok mellett, az Ötvenhatosok terén,
- a Mammut II. földszintjén, a budapesti bevásárlóközpontok közül egyedüliként,
- országszerte a Duna House Ingatlaniroda hálózata,
- a biatorbágyi Premier Outlet,
- a Győri ETO Park,
- országszerte minden posta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.