Végre együtt lehet a szépségkirálynővel Baronits Gábor

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
szerelem pár Sydney van den Bosch Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor még mindig a szépségkirálynővel, Sydney van den Boschsal jár, akivel  körülbelül fél éve alkot egy párt.

Baronits Gábor kedden egy rendezvényen még pár nélkül jelent meg, csütörtök este viszont már büszkén feszített szépségkirálynő barátnője oldalán. A holland származású Sydney, azaz a Miss Earth Hungary a napokban tért vissza a Fülöp-szigeteki szépségversenyről, ahol egy hónapot töltött, sajnos helyezést nem szerzett.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Jó itthon lenni, szeretem Magyarországot, imádok itt élni. Nagyon messzire utaztam a családomtól, 20 óra volt a repülőút a Fülöp-szigetekre. Egyke vagyok, az elmúlt egy hónapban önállóságot tanultam, csak magamra számíthattam. Szerencsére jól beszélek angolul, legalább a nyelvvel nem volt problémám. A zsűri döntésével viszont nem értek egyet, ugyanis rengeteget edzettem és úgy étkeztem, mint egy fitneszmodell. Az arcom adott, a testem tökéletesre formáltam, hiába. Viszont a közönségszavazáson engem szavaztak meg legszebb európai lánynak. Miután hazaérkeztem napokig csak aludtam, azért nem tudtam elkísérni Gábort a gálára" – mondta Sydney, aki nem árulta el, hogy pontosan mióta alkot egy párt a Jóban Rosszban színészével.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Azért nem beszélek magunkról, mert azt szeretném, ha engem mint szépségkirálynőt ismernének, és nem Gábor barátnőjeként.”

Nem kellett Kulcsár Edina drága vázája a Miss World világversenyenhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-kulcsar-edina-vazajat-nem-arvereztek-el-charity-galan-a-miss-world-versenyen-londonban.htmlVisszautasították Kulcsár Edina nemzeti ajándékát, és nem árverezték el. A többmillió forintot érő, egyedi tervezésű Zsolnay váza túl értékesnek bizonyult a többi versenyző ajándékához képest.TV + Bulvár--Kulcsár Edina ezüstérmes lett Londonbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-gyoztese-sportban-jeleskedett-a-vilagszepe-valasztason.htmlA Magyarország Szépe verseny győztese, Kulcsár Edina mindent bevetett, hogy a londoni világversenyt megelőző kis megmérettetéseken helyezést érjen el. A Miss Sport kategóriában ezüstérmes lett.TV + Bulvár--Ugrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-wordl-hungary-eskuvoje-ugrott.htmlA hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.