Hoppá! Kárász Robi száján kicsúszott, melyik csatornához igazol Tatár Csilla

Forrás: TV2 -
Kárász Róbert TV2 elszólás Mokka távozás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte biztos már, hogy Tatár Csilla az MTVA-hoz igazol. A kedd reggeli Mokkában műsorvezetőtársa, Kárász Robi beszólása is egyértelművé tette ezt. A kommentelők Ördög Nórát okolják a történtekért. Közben az MTVA is megerősítette az értesülést.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tatár Csilla távozik a TV2-től. Egyből felröppentek a hírek, hogy a műsorvezető az MTVA-n vezeti majd az Eurovíziós Dalverseny magyar válogatóját, A Dal című műsort. Kárász Robi a kedd reggeli Mokkában kedvesen beszólt búcsúzó kolléganőjének, ezzel pedig egyértelművé tette Csilla terveit.

Forrás: TV2

„Csilla, te már nagyon magyar tévésen gondolkodsz!" – így reagált Robi arra, amikor Csilla megjegyezte, azt hitte, a Szomszédok zenéjét hallja a háttérben...

A kommentelők Ördög Nórát hibáztatják Csilla távozásáért

„Elmegy a TV2-től a betolakodó Ördög Nóri miatt!" – írta egy hölgy Csilla közösségi oldalán, többen pedig könyörögnek Csillának, hogy maradjon: „Szia Drága Csilla! Kérlek,gondold meg magad! Téged szerettelek a legjobban, a Mokkában és a TV2-nél. Lassan nem marad senki, akit szeretek."

Friss! A hirado.hu-n jelent meg egy rövid közlemény az MTVA-tól. Íme: "A műsorvezető a közmédiát választotta és szakmai kihívásnak tekinti új feladatait, szerződését már aláírta az MTVA-val. Tatár Csilla műsoros feladataival és szerződésével kapcsolatban az MTVA 2014. december 27-én ad bővebb felvilágosítást."

Erotikus történeteket ihlettek a Spoon fiúihttp://www.life.hu/bulvar/20141209-erotikus-torteneteket-irnak-a-tinilanyok-az-x-faktor-fiucsapatarol-a-spoonrol.htmlKétségtelen, hogy az X-Faktor fiúcsapata, a Spoon a legnépszerűbb a tinilányok körében – olyannyira, hogy olykor szexuális töltetű történetek tárgyaivá válnak a srácok.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoA Mikulás megőrjítette a villalakókat - újabb szerelem szövődött?http://www.life.hu/bulvar/20141208-vv7-a-mikulas-megorjitette-a-villalakokat-ujabb-szerelem-szovodott-edina-es-laci-kozott.htmlA Mikulás nemcsak csomagot hozott a villalakóknak, hanem úgy tűnik, Edina kívánságát is teljesítette.TV + BulvárOrigoTatár Csilla felmondott, távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141208-tatar-csilla-musorvezeto-tavozik-a-tv2-tol.htmlVujity Tvrtko után TV2 újabb vezető arca távozik a csatornától. Tatár Csilla 12 év után döntött úgy, hogy továbblép.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.