Fool Moon Eurovíziós Dalfesztivál A Dal 2015 Mujahid Zoli Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi 10 továbbjutó után megvan a következő 10 név, akik bekerültek az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójának 30-as elődöntőjébe. A 2011-ben Magyarországot képviselő Wolf Kati, továbbá Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon, valamint Szűcs Gabi is bejutott a legjobbak közé.

Ahogy a Life.hu is megírta, kedden derült ki az első 10 név. Most pedig a Petőfi Rádióban mutatták be a 30-as elődöntő második harmadának kilétét. Pénteken pedig szintén a Petőfi délelőtti műsorában válik ismertté a további 10 előadó.

Antal Timi az X-Faktorban lett ismert Forrás: facebook/Antal Timi

Az M1-en 2015. január 24-én induló A Dal című show-ban versengők listájáról szerdán Antal Tímea, Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon, Katona-Zsombori Éva, Mujahid Zoltán, a Pankastic!, a Proof of Life, Szakács Gergő, Szűcs Gabi és a nemrég Hongkongból hazatérő Wolf Kati nevét hozták nyilvánosságra. Az énekesnő a Life.hu újságírójának mesélt őszintén a külföldi karrier jó és rossz oldalairől. ITT olvashatod a vele készült interjút!

Csányi Sándor szokatlanra vette a Mikulás-figuráthttp://www.life.hu/bulvar/20141209-csanyi-sandor-volt-a-thalia-szinhaz-rendhagyo-mikulasa.htmlÉletében először bújt a nagyszakállú, jóságos télapó bőrébe Csányi Sándor, de nem a hagyományos módon. Szokatlan alakítását imádták a gyereket! TV + BulvárOrigoTatár Csilla tényleg szerződést fog szegni?http://www.life.hu/bulvar/20141209-tatar-csilla-tenyleg-szerzodest-fog-szegni.htmlTegnap este robbant a hír, hogy Tatár Csilla elhagyja a TV2-t, ahol 12 éve dolgozik. Az első információk arról szóltak, hogy az MTVA csapatában, A Dal című produkció műsorvezetőjeként fogja folytatni a pályáját. A bökkenő csak annyi, hogy a műsor január végén kezdődik, és rá akkor még jelenlegi munkaadója, a TV2 versenyjogi korlátozásai lesznek érvényesek. TV + Bulvár--Több mint 20 évvel fiatalabb Rippel Feri új szerelmehttp://www.life.hu/bulvar/20141209-rippel-feri-uj-szerelmerol-beszelt-a-mokkaban-aki-tobb-mint-20-evvel-fiatalabb-nala.htmlRippel Feri néhány hónapja ismerte meg fiatal, új szerelmét, akit féltőn óv a nyilvánosság elől. A 43 éves artista a Mokkában mesélt kapcsolatukról.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.